Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mira Furlan: Previše sam lijena da bi si bojala kosu

None Foto: Anto Magzan/Pixsell

Glumica je odlučila da se neće upuštati u bitku s vremenom jer smatra da taj rat ionako ne može dobiti. Ne koristi botoks ni čudotvorne kremice

Tajna očuvanog izgleda Mire Furlan (54) nije u raznim preparatima i plastičnim operacijama. Vježba jogu već 25 godina, pliva i hoda po holivudskim brdima. Odlučila je da neće koristiti čudotvorne kreme ili botoks jer se ne želi upuštati u bitku s vremenom koju ionako ne može dobiti, rekla je za Gloriju. Botoks ne koristi jer misli da se to kosi s idejom glume. Ljudi koji ga koriste izgledaju joj kao neka druga rasa jer botoks potpuno umrtvljuje lice. Mira s takvim ljudima ne može ni ozbiljno razgovarati jer stalno sa sugovornikom osjeća tu neku prepreku od plastike. Zvijezda serija 'Babilon 5', Izgubljeni' i 'Navy CIS' čak ne boji ni kosu jer je, kaže, prelijena za to. Posljednji put kod kozmetičarke je bila dok je snimala 'Babilon 5'. Tada je svaki dan po 14 sati bila pod teškom gumenom maskom pa je dva puta mjesečno odlazila na kozmetičke tretmane. U 'Izgubljenima' je bila sasvim drugačija situacija. Redatelj je govorio da je 'previše zgodna' i da je prije svakog kadra treba zasuti zemljom i blatom.

Komentari (17)
  • A nije bilo Juicy jabuke?

    24. 6. 2010,   11:15
  • Ja sam je gledala u seriji Lost, predobra je. Savršena. Ne bi baš rekla da nije uspjela, štoviše. Samo se neki s tim ne znaju nostiti najbolje. Odlično izgleda, bolje od mnogih mlađih kolegica, očito.

    24. 6. 2010,   11:15
  • dobra je bila,je i bit ce!

    24. 6. 2010,   11:15