Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mirna Berend: Pojela bih za doručak tzv. voditeljice

None Foto: 24sata/ilustracija

Mirnu Berend nisu učili da po svijetu pokazuje svoja prsa i stražnjicu, nego svoj osmijeh, rad i talent. Kaže da su danas na cijeni druga umijeća

Gledajući televiziju, koji put imam osjećaj da moj nekadašnji
posao rade poluprostitutke, tvrdi Mirna Berend i dodaje da je osobito "oduševljavaju" osobe koje ne mare za pravila struke, a istodobno su manekenke, književnice i televizijske voditeljice.
Nekad popularna voditeljica na HTV-u kaže da je i dalje živa, talentirana te i te kako spremna za povratak na ekrane.
- Budite uvjereni, da me sutra netko pozove da vodim dodjelu Oscara, ja bih to znala besprijekorno napraviti - tvrdi Mirna, kojoj ni danas nije jasno zašto je više nitko ne želi angažirati za neki projekt. Bivši zaštitni znak emisije 'Lijepom našom' zbog toga se posvetio kreiranju i prodaji nakita u 17 hrvatskih gradova.
- Danas doista svatko može biti voditelj. Došlo je doba amaterizma i vulgarnosti, u kojem pravi profesionalci sjede doma - objašnjava Mirna, koja je posao učila od 'pravih ljudi', poput Laze Goluže, Olivera Mlakara, Ksenije Urličić i Vesne Spinčić-Prelog.

Komentari (12)
  • 100 % je u pravu.

    15. 1. 2008,   23:37
  • sad i ova bulazni ko vlatka pokos :))

    16. 1. 2008,   00:01
  • \'ko o čemu-kurva o poštenju...daj, ne seri, majketi, prije par godina smo te natjeravali ogromnim dildom po srebrnjaku

    15. 1. 2008,   22:42