Obavijesti

Show

Komentari 22

'Mirsad nije trebao svirati one večeri, Šaban ga je sam molio'

'Mirsad nije trebao svirati one večeri, Šaban ga je sam molio'
10

Iako se već danima nagađalo je li Mirsad preminuo ili se još uvijek na aparatima bori za život, Kerić je na kraju ipak izgubio bitku. Unatoč naporu, liječnici ga nisu spasili...

VIDEO

Moj suprug je bio u teškom stanju. Stalno sam bila na vezi s liječnicima, javljali su mi svaku promjenu, pratili su ga neprestano. Prve noći sam bila do kasno u bolnici, tad je stanje bilo malo bolje. Mirsadu je još prvog dana otvorena lubanja. Ja sam pitala liječnika ima li nekih težih povreda, unutrašnjeg krvarenja, rekli su mi da je samo glava teško povrijeđena. Svi smo se nadali da će se izvući, rekla je za srpski Kurir supruga glazbenik Mirsada Kerića i tako službeno potvrdila njegovu smrt.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:25

Iako se već danima nagađalo je li Mirsad preminuo ili se još uvijek na aparatima bori za život, Kerić je na kraju ipak izgubio bitku. Liječnici ga, unatoč naporu, nisu uspjeli spasiti, a ozljede su bile preteške.

Pokretanje videa...

00:58

Klavijaturist je iza sebe ostavio suprugu Ružicu i troje djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Mirsad je 17 godina radio sa Šabanom, družili su se, bili su bliski. Šaban je imao mnogo povjerenja u mog supruga. Mirsad nije trebao tog vikenda ići na nastup, već u Kobenc jer mu je otac u komi već više od tjedan dana. Međutim, Šaban ga je zamolio da ide s njim na nastup, samo je njemu vjerovao. Nažalost, poslije koncerta dogodio se taj strašni sudar. Kao što ste čuli, Mirsad nije kriv za prometnu nesreću, taj pijani čovjek ih je udario, prebrzo je vozio. To su mi rekli iz policije - rekla je za srpske medije slomljena Ružica. 

Facebook

Od oca se emotivnim riječima na društvenim mrežama oprostio i njegov sin Denis

- Ostaješ zauvijek u mom srcu, tata, kao veliki pošten čovjek, otac i glazbenik. Hvala ti za sve što si me naučio u životu i za svu ljubav koju si mi pružio. Nikad vise neće biti takvog čovjeka kao što si ti. Ti si nezamjenjiv. Počivaj u miru, volimo te svi i nikad te nećemo zaboraviti - napisao je sin preminulog glazbenika i uz to objavio video na kojem zajedno sviraju i pjevaju. 

Podsjetimo, u nedjelju ujutro na autocesti A2 prema Dortmundu, u blizini mjesta Bielefelda dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno četvero ljudi. 'Kralju narodne glazbe', Šabanu Šauliću zbog nesreće je puknula srčana aorta, a od zadobivenih ozljeda, preminuo je u lokalnoj bolnici nekoliko sati kasnije.

Uhićen pijani vozač zbog kojeg je Šaban umro, auto nije njegov
Uhićen pijani vozač zbog kojeg je Šaban umro, auto nije njegov

Vozač koji je navodno izazvao sudar u kojem je život izgubio pjevač narodne glazbe, uhićen je, ali tvrdi da nije odgovoran za ono što se dogodilo. Kako prenose njemački mediji, državljanin Turske (34) za vrijeme tragične nesreće bio je pijan, vozio je bez vozačke dozvole, a čak ni automobil kojim je počinio pekršaj nije bio u njegovom vlasništvu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život