Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mislav Bago izvještava s Markova trga za Novu TV

None Foto: NovaTV 4

Prelaskom bivšeg voditelja "Otvorenog" nastavlja se stalna razmjena novinara između HTV-a i Nove TV, na kojoj će Mislav Bago raditi kao reporter

Mislav Bago sporazumnim je prekidom ugovora prestao raditi za nacionalnu televiziju početkom prosinca. Tad je demantirao navode da će raditi na Novoj TV, ali je ipak u četvrtak navečer prvi put stao pred kamere te privatne televizijske kuće. Njegovim prelaskom nastavlja se stalna razmjena novinara između HTV-a i Nove TV u posljednje vrijeme, i to u oba smjera. Bago će postati dio redakcije Informativnog programa Nove TV te će se i dalje javljati s Markova trga kao reporter i politički komentator.
- Vrlo sam radostan što sam se pridružio ekipi Nove TV, kojoj su profesionalnost i neovisnost primarna načela novinarstva - bili su prvi dojmovi bivšeg voditelja HTV-ova "Otvorenog". Njegov dolazak pozdravila je i direktorica Informativnog programa te privatne televizije Iva Gačić. Ona je istaknula kako su njegovim dolaskom dobili još jednog vrhunskog televizijskog reportera.

Komentari (16)
  • alo gačićka i svilanko, dajte mu emisiju! povećajte si gledanost, fali vam dobar politički show!

    1. 1. 2009,   19:11
  • čestitam,Novoj tv jer je on jedan od najkvalitetnijih novinara u Hrvatskoj,čestitam Bagi

    1. 1. 2009,   19:18
  • Gad je još živ....

    2. 1. 2009,   10:19