Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mišo sve prati: 'Razveselile su ga tetovaže njegovih fanova...'

None Foto: 5

Mate Mišo Kovač je još na oporavku, a njegov prijatelj iz djetinjstva Duško Šarac otkriva kako mu je drago zbog ‘njegovih’ tetovaža

Stihovi najdražih pjesama, Mišo Kovač (78) sa sunčanim naočalama ili u karakterističnoj pozi s koncerta, raširenim rukama, samo su neke od tetovaža obožavatelja legendarnog pjevača. A oni su uoči njegova koncerta u zagrebačkoj Areni 26. listopada sve aktivniji. Ispratio je to i Mišo s oporavka u toplicama.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Razveselilo ga je, kako ne bi, pa on je čovjek iz naroda. Iako je navikao na takve stvari, drago mu je da ga ljudi cijene. On naizgled djeluje nezainteresirano, ali sve on dobro prati - ispričao nam je Duško Šarac (77). Skladatelj poznaje pjevača iz djetinjstva. Ta je šibenska veza neraskidiva. On mu je bio i prvi čestitar 78. rođendana, koji je Mišo proslavio prošlog mjeseca.

TOTALNA MIŠOMANIJA Tetovirali idola: 'Kad Mišo ima koncert, šef radi moju smjenu'

- I tad je bio u toplicama. Bio je dugo u bolnici, sad se oporavlja i dobro je. Ma, on je medicinski fenomen. Što je sve prošao u životu, a još se drži. Veseo je i voli se šaliti - kaže Šarac. Mišin prijatelj vjeruje kako će biti spreman za veliki koncert.

Foto: Privatni album

- Njegovi su koncerti ionako specifični, on se pojavi, a publika počne pjevati - dodao je. A među njima bi trebao biti i Mate Boras (33), koji je za svoje tetovaže dobio najviše glasova na stranici 24sata.hr. Ujedno je najavio i treću 'Mišinu' tetovažu, stihove jedne pjesme.

Komentari (19)
  • Ja bih sve s tetovažom Miše pustila besplatno na koncert u Arenu, mislim da su to zaslužili 😀

    10. 8. 2019,   10:21
  • Miso je toliko popularan da vise ni ruke ne treba dizati u zrak, dovoljno je da dode i da bude prisutan cijeli koncert. Opez cu ponoviti :Misu mozete voljeti i ne voljeti , ali zasto ga ponizavati i podcijenjivati ???? Ko voli njgove koncerte i njegove pjesme ti ce doci i pjevati svaku njegovu pjesmu sa mnom skupa!!!!!❤️😂!!!!!

    10. 8. 2019,   09:17
  • ovog tatoo majstora treba kazneno goniti.uništio mišu.

    10. 8. 2019,   10:10