Obavijesti

Show

Komentari 18

Miss Fernandes 'baca' novac: Svaki mjesec sinu rade party

Miss Fernandes 'baca' novac: Svaki mjesec sinu rade party
8

Svakog petog u mjesecu Mateo dobije torrtu, balone i skupocjene darove. Prije nešto manje od dva tjedna Mateo je napunio već devet mjeseci, a za tu priliku majka ga je obukla u majicu Gucci koja košta 1.100 kuna

VIDEO

Obitelj nogometaša Juniora Fernandesa Da Silve (31) voli slaviti rođendane. Supruga bivšeg dinamovca Marta (23) iz godine u godinu obilježava rođendan njihova ljubimca Timmyja, a svakog petog u mjesecu slavi “mjesečdan” sina.

Matea je rodila 5. srpnja prošle godine, a kako dječak još nije napunio godinu dana, Marta svakog petog u mjesecu priprema proslavu u svom domu.

Miss Fernandes bila je nestrpljiva i nije mogla dočekati da Mateo napuni mjesec dana dana pa mu je već nakon tri tjedna pripremila zabavu. Tad je kupila plišanog slona koji je bio duplo veći od Matea. Za slavlje trećeg mjeseca nogometaševa supruga naglasila je koliko je ispunjena otkako je sin Mateo ušao u njezin život.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ova tri mjeseca bila su najsretnija u mojem životu - tad je rekla Marta. Mjesec dana kasnije sinu je dala nadimak “mamin anđeo” te ga obukla u svečano odijelo. Slavlje petog mjeseca nije bilo toliko glamurozno pa je Matea ostavila u pidžami i dala mu plišanca da se igra. Međutim, od Nove godine Miss Fernandes promijenila je način slavljenja pa je 5. siječnja malenom Mateu pripremila tortu, napravila mu frizuru i odjenula ga u moderne komade odjeće.

- Ne postoje riječi koje bi mogle opisati radost i ljubav koju si donio u moj život. Ti si anđeo na zemlji - hvalila je Marta svojeg zasad jedinog sinčića, a na tortu je stavila i svijećice. Za proslavu sedmog mjeseca supruga bivšeg dinamovca dom je ukrasila šarenim balonima, a na stol stavila zeleno-crvenu tortu pa je Mateo s osmijehom na licu proslavio svoj sedmi “mjesečdan”. Prošlog mjeseca Marta je za slavlje Mateu donijela tortu na koju je stavila jednu svjećicu te ispričala kako je dječak dosad već počeo puzati, stajati i govoriti.

Prije nešto manje od dva tjedna Mateo je napunio već devet mjeseci, a za tu priliku majka ga je obukla u majicu Gucci koja košta 1.100 kuna. Kako ne štedi na sinu, ne štedi ni na psu. Svojemu pomeranskom špicu Timmyju također priskrbi skupocjene stvarčice, poput torbe Louis Vuitton u kojoj ga je donijela na krštenje sina Matea i čija cijena je 17.000 kuna. Ipak, njemu ne priređuje svaki mjesec slavlje kao Mateu, ali ga iz godine u godinu razveseli tortom povodom rođendana.

Pokretanje videa...

00:15

KĆERKA MILE KITIĆA ZALUDJELA BALKAN: Objavljuje golišave fotografije i živi raskošnim životom

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'