Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Miss Fernandes 'baca' novac: Svaki mjesec sinu rade party

None Foto: Instagram 8

Svakog petog u mjesecu Mateo dobije torrtu, balone i skupocjene darove. Prije nešto manje od dva tjedna Mateo je napunio već devet mjeseci, a za tu priliku majka ga je obukla u majicu Gucci koja košta 1.100 kuna

Obitelj nogometaša Juniora Fernandesa Da Silve (31) voli slaviti rođendane. Supruga bivšeg dinamovca Marta (23) iz godine u godinu obilježava rođendan njihova ljubimca Timmyja, a svakog petog u mjesecu slavi “mjesečdan” sina.

Matea je rodila 5. srpnja prošle godine, a kako dječak još nije napunio godinu dana, Marta svakog petog u mjesecu priprema proslavu u svom domu.

Foto: Instagram

Miss Fernandes bila je nestrpljiva i nije mogla dočekati da Mateo napuni mjesec dana dana pa mu je već nakon tri tjedna pripremila zabavu. Tad je kupila plišanog slona koji je bio duplo veći od Matea. Za slavlje trećeg mjeseca nogometaševa supruga naglasila je koliko je ispunjena otkako je sin Mateo ušao u njezin život.

- Ova tri mjeseca bila su najsretnija u mojem životu - tad je rekla Marta. Mjesec dana kasnije sinu je dala nadimak “mamin anđeo” te ga obukla u svečano odijelo. Slavlje petog mjeseca nije bilo toliko glamurozno pa je Matea ostavila u pidžami i dala mu plišanca da se igra. Međutim, od Nove godine Miss Fernandes promijenila je način slavljenja pa je 5. siječnja malenom Mateu pripremila tortu, napravila mu frizuru i odjenula ga u moderne komade odjeće.

Foto: Instagram

- Ne postoje riječi koje bi mogle opisati radost i ljubav koju si donio u moj život. Ti si anđeo na zemlji - hvalila je Marta svojeg zasad jedinog sinčića, a na tortu je stavila i svijećice. Za proslavu sedmog mjeseca supruga bivšeg dinamovca dom je ukrasila šarenim balonima, a na stol stavila zeleno-crvenu tortu pa je Mateo s osmijehom na licu proslavio svoj sedmi “mjesečdan”. Prošlog mjeseca Marta je za slavlje Mateu donijela tortu na koju je stavila jednu svjećicu te ispričala kako je dječak dosad već počeo puzati, stajati i govoriti.

Foto: Instagram

Prije nešto manje od dva tjedna Mateo je napunio već devet mjeseci, a za tu priliku majka ga je obukla u majicu Gucci koja košta 1.100 kuna. Kako ne štedi na sinu, ne štedi ni na psu. Svojemu pomeranskom špicu Timmyju također priskrbi skupocjene stvarčice, poput torbe Louis Vuitton u kojoj ga je donijela na krštenje sina Matea i čija cijena je 17.000 kuna. Ipak, njemu ne priređuje svaki mjesec slavlje kao Mateu, ali ga iz godine u godinu razveseli tortom povodom rođendana.

KĆERKA MILE KITIĆA ZALUDJELA BALKAN: Objavljuje golišave fotografije i živi raskošnim životom

Komentari (19)
  • Tocno imam osjecaj da ove mlade 'fensi' instagram blogerice rađaju djecu samo da ih prikažu na društvenim mrežama. Kad vidim tablu pored bebe '1 month old' dode mi da odletim na Mars živjeti sa marsovcima.

    18. 4. 2019,   07:16
  • Nek svatko radi u svoja 4 zida šta hoće...koji ku*** je to potrebno objavljivati po društvenim mrežama... Znači bitno je da drugi vide... A kako je bitno da drugi vide, onda se to što se radi, radi zbog drugih a ne zbog sebe samih...i zato...užas

    18. 4. 2019,   07:41
  • Niti je on neki nogometaš niti je ona neka ljepotica tak da ovo bacanje love neće dugo trajat jer dok ovaj završi karijeru ostat će mu za daciu sandero

    18. 4. 2019,   07:52