Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Miss Hrvatske Maja Spahija prošetala je kozu u Šibeniku

None Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell 7

Najljepša Hrvatica Maja statirala je u povijesnom dokumentarno-igranom filmu i cijeli se dan u centru Šibenika družila s kozom koja je došla s Murtera

Miss Hrvatske Maja Spahija (22) u baroknoj haljini u petak se starim dijelom Šibenika šetala s kozom, koju je vodila na konopu.

Nije se posvetila kozarstvu nego je sa sugrađanima statirala u dokumentarno-igranom filmu “Barone” koji snima zagrebački Gral film. Scene su se u petak snimale na Maloj loži, koja je izgledala kao prije 350 godina. Radnja filma odvija se u Šibeniku tijekom Kandijskih ratova. Misica Maja, inače rođena Šibenčanka, odmah je primijetila kozu koju je doveo Murteranin Nikica Reškov i uzela je. Cijeli dan ju je razdragana Maja vodila na konopu.

- Koza je predivna i slažemo se. Nije mi to prvi put da sam u kontaktu s kozama. Kad sam bila dijete, igrala sam se s njima na Danilu kraj Šibenika - rekla nam je Maja, kojoj je ovo prvi put da sudjeluje u snimanju filma.

- Film će prikazati u novome muzeju na tvrđavi Barone, a njegovi segmenti će se prikazivati u svojevrsnoj virtualnoj stvarnosti posjetiteljima muzeja - rekao je producent i scenarist Tomislav Žaja.

Komentari (76)
  • Ovo Miss Hrvatske? Bože sačuvaj.

    19. 9. 2015,   11:07
  • U naslovu piše "Kalelargom prošetala kozu" a već u posnaslovu piše da se "družila s njom u starom dijelu Šibenika.24 sata pod hitno zaposlite stručno osoblje!

    19. 9. 2015,   10:53
  • Ona missica??Hahaha dobar vic.

    19. 9. 2015,   10:54