Obavijesti

Show

Komentari 61

Miss Hrvatske: U Kini ću sve pomesti raskošnom haljinom

Miss Hrvatske: U Kini ću sve pomesti raskošnom haljinom
3

Zadnjih mjeseci, Maja Spahija obavila je mnoge pripreme za izbor Miss svijeta koji će se 19. prosinca održati u Kini. Dobre savjete, kaže, dobila je od Anice Kovač

VIDEO

Nosim dva kofera punih haljina i odijela što će mi biti potrebno za mjesec dana u Kini, kaže Miss Hrvatske Maja Spahija (22). Šibenčanka studira pravo ali njezina struka i prva ljubav su arhitektura. Zadnjih mjeseci obavila je mnoge pripreme za izbor Miss svijeta koji će se 19. prosinca održati u Kini.

- S engleskim jezikom neću imati problema jer ga govorim od malena. Dobila sam i jako dobre savjete Anice Kovač. Oduševila me iskrenošću i pozitivom. 

Studentici Maji ovo je prvo iskustvo s pistom jer se nikada ranije nije bavila manekenstvom.

- Moj prvi doticaj bio je regionalni izbor za miss, a otkrila me modna skautica Ljilja iz Šibenika. Znamo se godinama i konačno me uspjela nagovoriti. Morala sam učiti manekenski hod - kaže misica. Šibenčanki mnogi prognoziraju uspjeh kakav su ostvarile Fani Čapalija, Anica Kovač i Branka Bebić Krstulović. 

- Imponira mi uspoređivanje s prekrasnim ženama. Malo je i teret jer se puno očekuje od mene. Samu sebe nekad pitam da li sam ja stvarno dostojna toga - skromno kaže Maja. Sa sobom na put nosi vrijedne Croata proizvode koje će ponuditi na humanitarnoj aukciji. Radi se o jednoj od najskupljih kravata na svijetu koja je protkana s 24 karatnim zlatom i crvenoj marami. Za talent show, Maja je pripremila pjevanje s kojim se već godinama amaterski bavi.

- Izabrala sam pjesmu Leonarda Cohena "Hallelujah". Nadam se da ću uz tremu i tolike ljude uspjeti prenijeti emociju koju osjećam - kaže misica koja ima veliku podršku obitelji i dečka.  

- Na put idem sama, tek kod Amsterdama ću se naći s misicom BiH pa dalje idemo skupa - kaže studentica kojoj su uz ljepotu, na izboru najveći aduti haljine dizajnera Krie designa i Lokomotive. 

- Nosit ću toliko raskošnu Krie haljinu da mi se nijedna konkurentica neće moći približiti bar tri metra. Najava će ići "Miss Croatia... and still Miss Croatia." - smije se Maja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane