Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Miss Hrvatske ušla je u Top 20 modela na svjetskom izboru

None Foto: Adria Fisk za Miss World 4

Posebnu zahvalu šaljem svojoj mentorici i prijateljici Tihani Harapin Zalepugin bez koje ne bih bila tu gdje jesam na izboru za najljepšu ženu svijeta, poručuje Antonija

Naša predstavnica na izboru za Miss Svijeta Antonija Gogić (23) postigla je još jedan uspjeh – ušla je u dvadeset najboljih na natjecanju Top model.

Nakon što se dobro prezentirala u sportu i nacionalnom plesu u narodnoj nošnji otoka Suska, Antonija je ulaskom u skupinu dvadeset Top modela zaradila važne bodove i poboljšala svoje šanse za ukupni plasman.

Za nastup na natjecanju Top model naša misica je odabrala dojmljivu bijelu modnu priču hrvatskih dizajnera. U kategoriji Beach Fashion predstavila je kupaći kostim brenda Larie dizajnerice Marine Lacković, a uz tamnu Antonijinu put sjajno se isticala bjelina unikatnog kupaćeg kostima ukrašenog crvenim koraljima. Za kategoriju Coctail Dress odabrala je haljinu modne kuće Nebo dizajnerice Ane Brajković, a minimalistički ženstveni kroj odlično joj je pristajao i vidno privukao pažnju posjetitelja. 

U zadnjem izlazu, u kategoriji Evening Gown, naša lijepa Antonija zablistala je u haljini koju je za Wedding City dizajnirala Martina Felja. Jednostavan, ali istodobno raskošan kroj, velika mašna na jednom ramenu, diskretan nakit brenda Foch i Antonijin samouvjereno manekensko držanje ostavili su snažan dojam na ocjenjivački sud.

 - Iznimno sam zadovoljna svojim plasmanom u dvadeset Top modela. Od srca zahvaljujem Nebu, Martini Lacković i Wedding Cityju kao i Högl Shoe Fashionu čije su cipele zaokružile moj styling. Posebnu zahvalu šaljem svojoj dragoj mentorici i prijateljici Tihani Harapin Zalepugin koja je zaslužna za moju manekensku karijeru i bez koje ne bih bila tu gdje jesam – na izboru za najljepšu ženu svijeta – uzbuđeno poručuje iz Londona Antonija Gogić.

Komentari (20)
  • Uspjeh je ući i u prvih dvadeset...Cura je lijepa i želim joj sriću, da se popne barem do desetog mjesta..:))

    1. 12. 2014,   13:52
  • Antonija je srce ! Hrvatice su najljepse zene na svijetu , to je opce neupitno ! Tocka

    1. 12. 2014,   13:01
  • Koliko mogu vidjeti na prvoj slici, izgleda mi lijepo, zgodnička je. Ali zašto uvijek isti komentari u stilu:"na ulici vidim 10 zgodnijih!" Pa i ta s ulice (zgodna) da se prijavi vi bi opet srali da ima po ulicama još ljepših cura, nikad zadovoljni...Nekome je ona ful zgodna, nekome nije, nemamo svi isti ukus

    1. 12. 2014,   14:20