Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Miss Kosova 'pregazila’ regiju na kladionicama, što vi kažete

None Foto: 24sata 3

EX-YU LJEPOTICE Od 131 cure Antigoni Sejdiu kladionice predviđaju sedmo mjesto, dok se hrvatska predstavnica Lana Gržetić nalazi na tek 47. mjestu

Iako je između Antigone (19) i Lane (18) čak 40 mjesta razlike možemo se utješiti činjenicom da je Hrvatica drugoplasirana među djevojkama iz bivše države.

Doduše, Riječanki Lani za vratom puše predstavnica Slovenije Maja Cotič (24). Tako su tri brinete uspjele osvojiti “gornji dom” svjetskog izbora ljepote ušavši među prvh 50. Te sreće, kako sada predviđaju kladioničari, nisu naše susjede Miss Srbije Aleksandra Doknić (19) i Miss Crne Gore Ivana Milojko (18). Djevojke su složno podijelile 60. mjesto. Najlošije među njima kotira Miss Bosne i Hercegovine Sanda Gutić (19) koja je tek na 87. mjestu. 

I dok se na kladionicama vrte pare, cure se naveliko pripremaju za finale koje će biti 28. rujna u Jakarti. Ljepotice iz 131 zemlje iskazale su se i kao zaštitnice životinja. 
Svaka od njih dobila je na Baliju, gdje su smještene, svoju bebu kornjaču koju su s plaže puštale u Pacifički ocean. I dok djevojke uživaju na plaži u kupaćim kostimima, lokalno stanovništvo prosvjedovalo je protiv izbora smatrajući da on vrijeđa žene.

Komentari (157)
  • Neobično lijepa i gracilna.Ljepša je i od naše ma koliko bili subjektivni.

    11. 9. 2013,   10:02
  • prave ljepotice se ne žele prijaviti za izbor mis. one koje se prijavljuju nažalost nisu za svjetski vrh

    11. 9. 2013,   10:24
  • Pogledajte si malo izbor za miss bilo koje latinoameričke države. Komadi žena, bujne sa svih strana, glasne, smiju se svo vrijeme, plešu, pjevaju, vrte guzom i ne brinu se o miru u svijetu i spašavanju kitova. One imaju onu taman dozu bezobraznosti i seksipila (privlačnosti), a ove naše su neke splašene curice koje idu na sladoled s mamom i zacrvene se kad ih pogleda neki teenager iz 2.c.

    11. 9. 2013,   11:37