Obavijesti

Show

Komentari 81

Miss Lana: Članak me šokirao, to uopće nije bila moja priča...

Miss Lana: Članak me šokirao, to uopće nije bila moja priča...
3

Direktorica direkcije tvrdi da između njih i aktualne Miss Hrvatske Lane Gržetić nema nikakvih nesuglasica te da su se potrudili Lanu što bolje pripremiti za izbor

VIDEO

Kupili su mi najjeftiniju kartu iz Venecije do Denpasara na Baliju, sama sam platila 450 eura za višak prtljage, a osigurali su mi tek jednu haljinu i cipele. Na izboru za Miss osjećala sam se kao Pepeljuga, rekla je Miss Hrvatske Lana Gržetić (18) u intervjuu za Jutarnji list. 

Nakon što je Lana ispričala kako su se loše iz direkcije Miss Hrvatske pobrinuli za njeno predstavljanje na izboru za Miss svijeta, iz direkcije su poslali demantij njenih izjava. Prava istina moći će se saznati danas u 17.20 na 24sata TV-u kada vlasnica licence Miss Hrvatske, Maja Kuljiš, gostuje u emisiji Tatjane Jurića i missica će se javiti skypeom.

Demantij donosimo u cijelosti: 

Direkcija izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta na čelu s direktoricom Majom Kuljiš i aktualna misica Lana Gržetić složno demantiraju postojanje nesuglasica o čemu su pisali mediji ne samo u Hrvatskoj već i u cijeloj regiji. 

- S novinarkom sam razgovarala o svemu, opušteno i razdragano, sretna što svoja iskustva s izbora mogu podijeliti s osobom koja živi na Baliju i koja tako dobro pozna taj rajski otok, a ona je s vremena na vrijeme nešto zapisivala na komadić papira. Pričala sam joj o divnim djevojkama kojima sam okružena, sjajnoj organizaciji izbora, znamenitostima otoka koje sam imala priliku vidjeti i o ekskluzivnim resortima u kojim sam boravila. Bila sam šokirana kada sam pročitala članak jer priča ispričana u njemu nema mnogo veze s mojom, a tekst nikada nismo dobili na autorizaciju ni ja ni direkcija. Sve je nekako bilo izokrenuto i zvučalo je sasvim drukčije od onoga što sam ja izgovorila. Uostalom, javnost je mogla pročitati intervjue koje sam dala tijekom boravka na Baliju i vidjeti da to nije moj način komunikacije. Nikada ne bih sebe nazvala Pepeljugom. Pa ja se osjećam kao prava princeza od prvog trenutka kada sam postala Miss Hrvatske – govori riječanka Lana Gržetić. 

- Žao nam je što smo medijsku pozornost privukli na ovakav način, a ne onako kako to doista zaslužujemo svi mi zajedno: Lana, njena obitelj, sponzori i cijelokupan tim direkcije. Naime, svi smo uložili mnogo truda i svi smo dali sve od sebe da ovaj izbor bude koju stepenicu iznad u odnosu na predhodne pa smo očekivali da će nas mediji podržati na tom putu. Kako bilo, ova epizoda nije ni na kakav način narušila naše odnose, a Lana je divna, talentirana i plemenita djevojka i pred nama je mnogo projekata koje ćemo zajedno odraditi i u kojima će se pokazati zašto upravo ona nosi tutulu najljepše. No, za direkciju je  najvažnije to da nam ova pomalo neugodna medijska prašina nije zamaglila poglede i da jasno vidimo kako je naša vizija blistavog, glamuroznog ali i društveno korisnog izbora Miss Hrvatske ostvariva - riječi su Maje Kuljiš. 

Lana Gržetić se vratila svojim školskim obavezama i s veseljem nadoknađuje propušteno. Osim toga, uskoro je očekuju i brojni angažmani na revijama i promotivnim snimanjima, a za pitanja novinara stoji na raspolaganju. Lana osobito voli pričati o svom neponovljivom iskustvu boravka na Baliju 

- Moj boravak na Baliju pamtit ću cijeli život. Upoznala sam toliko divnih ljudi, prekrasnih, susretljivih, toliko dragih djevojaka iz cijelog svijeta, različitih kultura i svjetonazora, toliko angažiranog osoblja da je to nemoguće nabrojati ili opisati, ali jedno je sigurno - svi smo bili kao jedan i imali pred sobom jedan cilj, a to je ostvariti neponovljiv spektakl, zbližiti se, pomagati jedni drugima u svemu, a pomoć je uvijek i potrebna i poželjna. Nije to bila samo smotra ljepote, veći i smotra prijateljstva, humanosti, veselja; druženje za mene do tada neviđeno i nedoživljeno - istaknula je Lana.  

Filipinka Miss svijeta, naša se Lana nije plasirala ni u Top 20

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin