Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Miss Spahija ima plan: Nakon izbora vraćam se na gradilište

None Foto: PIXSELL 3

NIJE BRILJIRALA Maja Spahija, koja na izboru za Miss svijeta u Kini nije postigla zapažen rezultat, ima nove planove. Naime, sada želi postati dizajnerica interijera

S Marijanom Marković iz Prnjavora, Miss Bosne i Hercegovine, toliko sam se zbližila da mi je postala poput sestre. Ne vidjeti je svaki dan bit će mi čudno, ali stalno ćemo se zivkati i dopisivati pa mi je lakše, kaže Maja Spahija (22).

Pobjednica izbora za Miss Hrvatske jučer se vratila sa svjetskog natjecanja u Kini. Otac Ivica ju je dočekao u zračnoj luci Pleso, a Maja, koja je mjesec dana bila odvojena od obitelji, jedva čeka stići u rodni Šibenik i pošteno se naspavati. Najviše se veseli što će blagdane provesti uz ljude koje najviše voli i mamine specijalitete poput sarme.

- Ovo mi je najljepše životno iskustvo i nisam razočarana plasmanom jer sam stekla prijateljice za cijeli život. Osim cura iz regije, nastavit ću se družiti s Miss Kolumbije. Već smo se dogovorile da će mi sljedeće ljeto doći u goste u Dalmaciju - rekla je Spahija. Iako se tek vratila u Hrvatsku, arhitektonska tehničarka već ima poslovne planove. Dobila je stipendiju za dizajn interijera i jedva čeka da sljedeće jeseni krene na predavanja.

- Osim što crtam, idem i na gradilište, ali s dečkima koji ondje rade nikad nisam imala neugodnih iskustava. Već su se naviknuli na mene i ne zvižde za mnom - kaže Maja.

Komentari (9)
  • Kaj ovo nosi na prvoj fotografiji pa jbt tak nekaj ni Vuica nemre napravit hahaha aj bok

    22. 12. 2015,   14:31
  • Voljela bih da ovu haljinu obuće sam dizajner/ica

    22. 12. 2015,   15:22
  • Jadna cura, nitko je nije niti vidio iza ovih ušiju!!!

    22. 12. 2015,   16:32