Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Misteriozna Lola scene za film snimala gola, ne voli romantiku

None Foto: Instagram/NovaTV 8

Jedino što je iole romantično je da sam dečku organizirala party iznenađenja. Bilo je dosta napeto, ali sam uspjela, ispričala je Elizabeta Brodić koja trenutačno glumi Lolu u dramskoj seriji 'Drugo ime ljubavi'

Mlada glumica Elizabeta Brodić (25) dobila je glavnu ulogu u dramskoj seriji Nove TV 'Drugo ime ljubavi'. Utjelovila je mladu i snalažljivu Lolu, koja je uvučena u ljubavni trokut između likova koje tumače Slavko Sobin (34) i Momčilo Otašević (29). 

Foto: Visnja Kragic Marinic

Ovo joj je prva sapunica u kojoj glumi, ali kako sama kaže, zabavno joj je glumiti Lolu jer nije dosadnjikav lik. U seriji joj je partner upravo Momčilo, ali prije njega je bila s Igorom, i tu dolazi do zapleta. U stvarnom životu, kaže Elizabeta, nije sklona romantici.

- Nisam romantična, ali volim iznenaditi najdraže. Jedino što je iole romantično je da sam dečku organizirala party iznenađenja. Bilo je dosta napeto, ali sam uspjela - kaže nam Elizabeta. 

Foto: Instagram

Također, kućne verzije tuluma su joj draže i ne izlazi često u klubove.

- Zapravo ne postoji previše mjesta u Zagrebu u koja bih izašla, tako da sam više za kućna druženja ili piće u gradu. Također, nisam baš od hrvatske glazbe, ali slušala sam staro Hladno pivo, TBF, Krankšvester... - rekla je glumica. 

Foto: Instagram

Ova uloga joj odgovara, ali ne bi pristala apsolutno na sve.

- Sigurno se ne bi pikala iglama, ne volim igle i ne bi da bude uključena neka varijanta boli. Snimila sam u filmu scenu seksa, gola sam, to svi odmah mogu vidjeti kada upišu moje ime u Google, to je prvo što izbacuje. To sam obavila i nemam problem s tim. Ako su nam golotinja i seks danas tabui, onda smo stvarno u problemu. Dajte ljudi malo pomičite granice - rekla je Elizabeta jednom prilikom za Dnevnik.hr

 

Komentari (37)
  • Eh, na tom Brodiću bi se valjalo provozati :)

    11. 9. 2019,   10:51
  • Mlada i lijepa.

    11. 9. 2019,   12:10
  • Cim slusa Tbf,Hladno pivo i Krankensvester znas da nije romanticna :)) Kao sto i sama veli :D Ne znam za tu seriju,ne gledam te sapunice,nadam se da je dobra glumica,obicno lose glume u tim nasim sapunicama :))

    11. 9. 2019,   11:31