Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Misteriozna smrt bivše zečice: Tulumarila, srušila se i umrla

None Foto: Instagram 4

Njezin prijatelj je otkrio kako je mlada Ruskinja u to vrijeme bila na vitaminskom detoksu te uzimala razne lijekove, a kako se nije osjećala najbolje zamolila je doktora iz privatne klinike da ju liječi kod kuće

Ruska policija istražuje smrt Janne Rasskazove (29), bivše Playboyjeve zečice rodom iz Ukrajine koja je preminula 11. kolovoza u Moskvi. Rasskazova se srušila pred prijateljima u svojem domu u Moskvi nakon nekoliko dana partijanja. 

Foto: Instagram

Njezin prijatelj je otkrio kako je mlada Ruskinja u to vrijeme bila na vitaminskom detoksu te uzimala razne lijekove, a kako se nije osjećala najbolje zamolila je doktora iz privatne klinike da ju liječi kod kuće. 

Inače DJ-ica, Rasskozova je nakon nekoliko dana partijanja zaspala, no njezini prijatelji primijetili su kako čudno diše te su je probudili. Janna se zatim dignula iz kreveta i krenula prema kuhinji, no na putu do kuhinje počela se gušiti, a nedugo nakon toga pala je u nesvijest. 

Foto: Instagram

Liječnička ekipa je na poziv došla u dom Ukrajinke, no proglasili su smrt. Obdukcija tijela još nije napravljena, no šuška se kako je do smrti došlo zbog uzimanja različitih tableta koje se zajedno ne bi smjele konzumirati. 

 

 

Komentari (42)
  • Nije sigurno od zdravog života

    14. 8. 2019,   09:43
  • Kako se zove onaj igrač? Da li mozda KOKANIĐA

    14. 8. 2019,   09:52
  • ima lijepe oči

    14. 8. 2019,   09:52