Obavijesti

Show

Komentari 77

Mitrović priznao da je 7 godina bio u vezi s pokojnom Ivanom

Mitrović priznao da je 7 godina bio u vezi s pokojnom Ivanom
4

Vlasnik Pinka policiji je rekao da je s Ivanom Bodrožić bio u bliskoj vezi. Ona je na Facebooku napisala da za nju već 7 godina postoji samo jedan koji je 'lagano ubija'

VIDEO

Prošli četvrtak ujutro, Ivanu Bakić Bodrožić (31) mrtvu je u sobi hotela Hyatt u Novom Beogradu pronašla sobarica. Nakon liječničkog pregleda utvrđeno je da se predozirala kokainom i propofolom, lijekom od čije je prevelike doze preminuo i Michael Jackson. Ivanu su prošle nedjelje sahranili na groblju u Novom sadu. 

Okolnosti Ivanine smrti i dalje su misterij. Policija je u sklopu istrage ispitala vlasnika Pinka, Željka Mitrovića (47), donosi srpski Blic. Iskaz je davao nekoliko sati. Rekao je da je s preminulom posljednjih sedam godina bio u bliskoj vezi. Upoznali su se kad je ona došla raditi u njegovu kompaniju. Sobu u kojoj je Ivana pronađena mrtva platila je Mitrovićeva tvrtka. 

I sam Mitrović prošle je srijede navečer bio u hotelu. U pratnji supruge Milice bio je na proslavi 18. rođendana Cecinog (41) sina, Veljka Ražnatovića. Policiji je rekao da nije bio u sobi u kojoj se Ivana predozirala. Njegov iskaz potvrđuju i do sada prikupljeni dokazi.

Što je htjela poručiti statusom?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ima jedna jadna i tužna i jako ružna žena koja je samo imala sreću što, kada je bila mlada nije bila ružna.... I na osnovu toga živi kao paćenica u zabludi i lažima godinama..... Sažaljevam je ozbiljno... Ima jedan čovijek kojeg ja volim najviše na svijetu, zbog kojeg bih sve uradila. Koji je jedini u mom životu, već 7 godina samo on postoji za mene. Zbog kojeg bih sve uradila. I nikad ga ne bih povrijedila. Koji me lagano ubija - status je koji je Ivana objavila na društvenoj mreži neposredno prije smrti. Status je, piše Blic, izmijenjen u petak 12. prosinca u 16,46 kad je Ivana već bila mrtva.

Facebook

- DNK uzorci pronađeni u hotelskoj sobi bit će uspoređeni sa Ivani bliskim osobama, posebno s onima s kojima je kobne večeri razgovarala telefonom i razmenjivala SMS - kažu u policiji.

Pojavili se tračevi da se bavila prostitucijom

Mitrović je za Blic rekao kako ne vjeruje da je Ivana 'digla ruku na sebe' već da je nehotično ubrizgala veću količinu propofola. Njeni prijatelji na policiji su rekli da je lijek, koji se dobiva isključivo na liječnički recept, koristila i prije. 

Ivana je živjela u Austriji i Njemačkoj. Njena majka Nada Bodrožić članica je Skupštine Vojvodine. Oštro demantira tračeve da se njena kći u inozemstvu bavila elitnom prostitucijom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju