Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mjesečno daje 168 tisuća kuna za kćer koju ne želi upoznati...

None Foto: Instagram/Pixsell 12

Prema sudskim spisima koje posjeduju strani mediji, ističe se da Wilsonu nije problem plaćati taj pozamašan iznos zato što je prošle godine testom očinstva otkrio kako je upravo on otac djevojčice

Američki glumac Owen Wilson (51) morat će plaćati 25.000 dolara mjesečno (otprilike 168 tisuća kuna) za uzdržavanje jednogodišnje kćeri Lyle koju navodno nikad nije vidio niti to želi. 

POGLEDAJTE VIDEO O SLAVNIM GLUMCIMA KOJI SU SNIMALI U HRVATSKOJ: 

Dobio ju je s bivšom djevojkom, 15 godina mlađom glumicom Varunie Vongsvirates, koja je nedavno istaknula da joj Owen pomaže novčano, ali i da ona to nikad nije tražila. Sad je sud donio mjeru prema kojoj mora plaćati određeni iznos, a glumac s tim nema problema.

Foto: Instagram

Prema sudskim spisima koje posjeduju strani mediji, ističe se da Wilsonu to nije problem zato što se prošle godine podvrgnuo testu očinstva i tako potvrdio da je upravo on otac djevojčice.

Varunie je zahtjev za provjeru očinstva podnijela sudu u svibnju 2018., pet mjeseci prije nego što je rodila. 

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

U pravnim dokumentima se navodi da nijedan roditelj ne bi trebao pred maloljetnicom iznositi omalovažavajuće i/ili pogrdne stvari o drugom roditelju ili njihovim bližnjima.

Foto: Instagram

- Financijski pomaže, ali to nikad nije bilo potrebno - rekla je prije mjesec dana Varunie kada je preklinjala Owena da dođe i napokon upozna svoje dijete. Dodala je i kako je ironično što Owen stalno glumi očeve, a nikada nije vidio malenu Lylu. 

- Trebao bi vidjeti svoju kćer, nevjerojatna je, zbilja puno propuštaš. Izgleda baš poput tebe - poručila je glumica svom bivšem dečku.

Foto: Instagram

Uz Lylu, Owen ima dva sina iz prošlih veza, no njih redovito posjećuje i održava dobre odnose. S petogodišnjim Finnom kojeg je dobio s Caroline Lindqvist i osmogodišnjim Robertom kojeg ima s Jade Duell, njeguje odnos brižnog oca, no malena Lyla koju je dobio s Varunie zasad nije te sreće. Par je bio u vezi pet godina, a nakon toga su se razišli. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Komentari (38)
  • Nemogu razumijeti da otac ne želi vidjeti svoje dijete...nekako mi to nije pojmljivo.

    6. 12. 2019,   23:40
  • Owen nisi više faca

    7. 12. 2019,   01:25
  • meni je on kao glumac i komičar super.. ali ovo nisam očekivao od njega

    7. 12. 2019,   08:02