Obavijesti

Show

Komentari 162

Mlađe je slađe: Dok je Severina pjevala, Igor je tek učio hodati

Mlađe je slađe: Dok je Severina pjevala, Igor je tek  učio hodati
2

Slavni su dokazali da godine nisu mjerilo ljubavi, zato ako mislite da nikada nećete pronaći ljubav svog života, ne brinite se. Možda se onaj ‘pravi’ još nije ni rodio...

VIDEO

Mlađahni Igor Kojić (31) slavio je tek drugi rođendan kad je njegova današnja supruga Severina (46) pjevala “Lambadu” na Zagrebfestu. Dok je Seve žarila i palila estradom, Igor je tek učio hodati, ali čini se da njima 15 godina razlike nimalo ne smeta jer su nedavno proslavili treću godišnjicu braka.

- Rekla san da, reka je da, hvala ti, mili moj, što me od prvog dana čvrsto drže tvoje ruke - napisala je Seve na profilu na Instagramu ispod fotografije ruku s vjenčanim prstenjem. Njihov brak nisu poljuljale ni afere s golim slikama koje su se pripisivale Severini. Igor je prije braka sa Severinom prekinuo s voditeljicom Jelenom Žeželj kad je u javnost procurio njezin pornić. Ipak, u ovom slučaju ljubav je prevladala i Igor je “zažmirio” na seks-aferu.

I pjevačica Danijela Martinović (47) i njezin dugogodišnji dečko Petar Grašo (42) dokaz su uspješne veze između mlađeg muškarca i nešto starije partnerice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kada smo zajedno, volimo potpuno obične stvari; kuhati, družiti se s prijateljima, pogledati film, dočekati svitanje - ispričala je jednom prilikom Danijela i otkrila da je za dugu uspješnu vezu važna jednostavnost. Petar je Danijeli velika potpora pa ju je podržao i u njezinoj odluci da otputuje na duhovno putovanje u Nepal.

- Znam da sve to za okolinu ne mora biti prihvatljivo, niti mislim da sam lagana osoba za suživot, ali i Petar i svi meni dragi ljudi shvatili su da to nije moj hir nego nešto što me zanima i silno ispunjava. Stoga to prihvaćaju s punim poštovanjem - ispričala je Danijela. Petogodišnja razlika u godinama je pun pogodak i za Žanamari Perčić ex Lalić (36), koja sa suprugom Mariom (31) ima trogodišnju kćer Gabrijelu. Žanamari i Mario upoznali su se kada je Mario postao basist u njezinu bendu J’Animals.

U braku su od 2014. godine, a vjenčali su se nakon godinu dana veze. Danas vole izmjenjivati nježnosti putem društvenih mreža.

- Budimo realni, ovako izgledamo u 90% našega budnog vremena. Mario vreba, Žanamari nekad sudjeluje, a nekad bježi po kući. Nije lako - komentirala je Perčić ispod fotografije na kojoj je suprug naslonjen na njezine grudi. Našalila se kako su ona i Mario par iz “51 nijanse sive”.

- Čim sam upoznala svog supruga, znala sam da je onaj pravi. Doslovno sam se preko noći zaljubila - rekla je Žanamari. “Preko noći” se zaljubila i Tatjana Dragović (40), nekadašnja manekenka i bivša supruga proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića (47). Tatjana je dvanaest godina starija od Dubrovčanina Vlahe Arbulića (28), manekena i glazbenika u usponu, s kojim je dobila malenu Lucu (3).

- Tanja i ja smo jako puno stvari naučili dijalogom riješiti, prevladati i usuglasiti - rekao je Vlaho za emisiju “Exkluziv”.

Vlaho ističe kako ne obraća pažnju na razliku u godinama između njega i Tatjane te kako ne zna kada se posljednji put toga sjetio.

Grgur Žučko/Pixsell

Razlika u godinama ne smeta ni nogometašu Niki Kranjčaru (34) koji je pet godina mlađi od glumice Zrinke Cvitešić (39). Niko i Zrinka su u vezi već četiri godine. Par je vezu započeo u Londonu, gdje je on igrao nogomet, a ona glumila u kazalištu. Nogometaš je dolazio gledati njene predstave pa se u druženjima poslije kazališta rodila ljubav. Premda su nekoć skrivali svoju vezu i rijetko se zajedno pojavljivali na eventima, u listopadu su doščo dobro raspoloženi na premijeru Zrinkine predstave u zagrebačkom HNK te se ljubili i grlili pred fotografima. 

Jelena Perčin (37) i Momčilo Otašević (28) nedavno su se oženili i dobili dijete. Par se zaljubio na snimanju druge sezone domaće serije 'Kud puklo da puklo'.

- Sjećam se kada je dolazio na audiciju. Bio je mladolik i tako i ja sam ga pitala 'Koliko ti imaš godina, koje si godište' - rekla je glumica koja se iznenadila kada je Momčilo odgovorio da je devedeseto godište.

Bila je zgrožena što je devet godina starija od Otaševića.

- Stvarno smo bili dobri prijatelji i dosta smo se družili. Jako smo puno razgovarali. Uhvatio me na prepad. Da sam imala prostora da mislim, ne bismo bili tu gdje jesmo - kaže Perčin.

lavina

VIDI OVO! S kojim znakovima zodijaka ne bi trebali ulaziti u vezu: Ova dva znaka nikako se nećete slagati.

VIDI OVO! Za blagdane se nosi crveno: Ovo je 10 crvenih trendova u šminkanju koje morate isprobati ovog Božića!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 162
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život