Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mlad, nježan i neizbježan: KSI nam dolazi u Arenu Zagreb

SPEKTAKL U ZAGREBU: Na najveći događaj u regiji - ‘Totalni JoomBoos’, 21. listopada u Arenu Zagreb dolazi 10.000 fanova i najjači svjetski YouTuber KSI

Na Instagramu ovaj 25-godišnji YouTuber redovito objavljuje fotografije svojeg isklesanog tijela, one sa skupim autima i s boksačkih mečeva na koje izaziva kolege YouTubere.

KSI je najveća zvijezda na YouTubeu, gdje ga danas prati gotovo 20 milijuna ljudi. Slavu je stekao snimajući sebe kako igra igrice te objavljujući svoje autorske pjesme i spotove.

Veliki je humanitarac

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Went to a primary school today 😅. These kids are so amazing man

Objavu dijeli K.S.I (@ksi)

YouTube uspjeh nije mu donio samo slavu, nego i zaradu. Zbog toga je odustao od srednje škole.

- Rekli su mi da je to najgluplja stvar koju mogu napraviti i da ću si uništiti život - opisao je KSI reakciju svojih roditelja kad im je priopćio vijest. U početku se snimao kako igra videoigre, a 2011. se prebacio u glazbene vode.

Prva pjesma koju je snimio je “Heskey Time”, koju je posvetio nogometašu Emileu Heskeyju i svim njegovim promašenim golovima. Nakon toga je izbacio nekoliko pjesama, ali ono što ga je vinulo u najviše zvijezde amaterski su boksački mečevi, u kojima se bori s ostalim YouTuberima.

Uz to svoju slavu koristi i kako bi pomagao drugima, često sudjeluje u humanitarnim akcijama i pomaže udrugama za oboljele od raka. Također, svojim roditeljima je otplatio kuću i obećao im je do kraja života financijski pomagati. 

Obožavatelji ga mogu upoznati

Ovaj najpopularniji britanski YouTuber 21. listopada stiže u Zagreb, na “Totalni JoomBoos” u Areni Zagreb, gdje će ga svi obožavatelji moći vidjeti i upoznati, a neki čak i družiti se s njim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GG looking glorious 📷: @charliewoodwardmedia

Objavu dijeli K.S.I (@ksi)

Do sada je preko pedesetak najjačih regionalnih YouTubera najavilo svoj dolazak na proslavu JoomBoosovog trećeg rođendana, a ta brojka se iz dana u dan povećava. Ukupno svi zajedno imaju preko pet milijuna pratitelja, tako da u nedjelju 21.10. Arena Zagreb postaje pravo središe regionalne YouTube scene, a to je podržao i Vipnet kao generalni pokrovitelj ovog spektatkla.

Na proslavi se očekuje oko 10.000 fanova koji će uz bogat cjelodnevni program dobiti priliku upoznati i pozdraviti svoje idole uživo. Ako još uvijek niste nabavili kartu za ovaj spektakl, to možete napraviti OVDJE!

Više informacija o Totalnom JoomBoosu pročitajte na službenoj stranici!

Tema: JoomBoos