Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mlade zvijezde filma 'Mamma Mia' partijale na Visu do jutra

None Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL 17

Mlade snage mjuzikla koji se snima na otoku Visu, Josh Dylan, Lily James i Jeremy Irvine skupa su s još nekoliko članova produkcije posjetili Goulash Discko Festival

Lily James (28), Josh Dylan i Jeremy Irvine (27) viđeni su na glazbenom festivalu na viškoj plaži s još nekoliko članova filmske ekipe. Društvo se zabavljalo, plesalo i pilo nakon cjelodnevnog snimanja. 

None Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL 11

Iako na Vis još nisu stigle zvijezde Meryl Streep, Colin Firth i Pierce Brosnan, mlade nade filma već rade punom parom. Na teško dostupnu plažu koja glumi dio grčkog otoka Kalokairi glumci stižu brodovima. 

 

None Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL 6

Irvin će u filmu će utjeloviti mlađu verziju Sama Carmichaela kojeg glumi Pierce Brosnan, dok je James mlada Donna, koju glumi Meryl Streep. Mlada glumica najpoznatija je po ulozi u nagrađivanoj seriji Downton Abbey, a njen kolega glumio je u filmovima poput 'Put rata' Stevena Spielberga i 'Tragovi prošlosti' Jonathana Teplitzkyja. 

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Josh Dylan glumi mladog Billa Andersona. 'Odraslu' verziju Billa u originalnom filmu glumi Stellan Skarsgard. Na Visu je i glumica Jessica Keenan Wynn koja je utjelovila mladu Tanyju, Donninu prijateljicu. 

 

The 'commute' to work each morning for #mammamia2 #worknotwork #mammamiamovie

A post shared by Jeremy Irvine (@_jeremyirvine) on

 

 

 

Komentari (3)
  • A šta da komentiram

    16. 9. 2017,   13:02
  • lol

    16. 9. 2017,   13:04
  • Zvijezda je netko univerzalno prepoznatljiv. Da pitaš tisuću nasumičnih osoba tko su ovi, nitko ne bi znao

    16. 9. 2017,   18:17