Obavijesti

Show

Komentari 54

Mlade zvijezde YouTuba sa čak 200 000 pregleda po videu

Mlade zvijezde YouTuba sa čak 200 000 pregleda po videu
4

Zagrepčani Davor Gerbus (18) i Petra (16) (koja ne ide u javnost sa svojim prezimenom) upoznali su se na zagrebačkom Cvjetnom trgu u listopadu 2012. Bili su u istom društvu i kako kažu, odmah kliknuli

VIDEO

Oboje dugo godina pratimo YouTube i razne kanale na njemu i imali smo veliku želju da i samo započnemo s nečim takvim. To je nešto vrlo suvremeno i zanimljivo i cijela naša generacija je u tome. Međutim, ni Petra ni ja nismo se usudili sami započeti bilo što pa smo se udružili - otkrio je Davor.

Zajedno su 2014. godine stvorili The Lazy Wave. Oboje se smiju čim ih se pita za ime njihovog kanala.

U nazivu je riječ lazy jer smo jako lijeni oboje i ta nas riječ jako dobro opisuje. Wave je mješavina imena wendy i dave, a kod surfera znači mali val koji se ne vidi ali ima jaku snagu. E, pa upravo smo takvi i nas dvoje - priznao je Davor.

Dodao je kako putem Lazywavea svima žele poručiti da nije sve u životu tako crno i odaslati puno pozitivne energije. Lazywave ima od 60.000 do 70.000 pogleda po videu, najgledaniji imaju preko 200.000 pogleda, a pretplatnika imaju čak 90.000.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nismo išli za uspjehom ni očekivali veće brojke od 1000, tako da smatramo da je ovo stvarno super ispalo - oduševljen je Davor.

Sve što radi na internetu mu je trenutno jedini posao, ali iduće se godine sprema upisati filmsku školu u Berlinu. Petra je u 3. razredu srednje Ekonomske škole u Samoboru. Planira upisati novinarstvo. Oboje vole školu, druženje i učenje i nije im dugo trebalo da se odluče za neke od artikala iz Pevecovog kataloga koje bi oduševile baš svakog školarca.

Iz ovog kataloga izabrali smo ruksak body pack jer je definitivno najbolji izbor za torbu za školu. Ima puno pretinaca i još dobro izgleda tako da sigurno neće narušiti ni mogućnosti vašim outfitima.

Izabrali smo i tablet Asus jer smo danas u vremenu napredne tehnologije i osim za igru dobro će nam doći za učenje i informiranje na internetu.

Na kraju smo odabrali par bilježnica tvrdog uveza sa lijepim printevima kako bi mogli zapisati sve sto trebamo - rekli su Davor i Petra.

 

Pratite thelazywave na njihovom kanalu a sve za školsku godinu i više pogledajte u Pevec katalogu.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'