Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mladić tetovirao očne jabučice, uklonio pupak i prepolovio jezik

None Foto: Privatni album 9

Priznao je kako se ponekad boji gušenja jer je često nakon zahvata imao problema s disanjem u snu. Ipak, smatra kako su njegove tetovaže vrijedne svake muke i rizika

Ethan Bramble (21) riskirao je svoj život kako bi postao čovjek s najviše promjena na svom tijelu. Do sada je napravio više od 40 'zahvata' među kojima su brojne tetovaže uključujući i očne jabučice, uklanjanje pupka i 'kidanje' jezika. 

Foto: Instagram

Iako su mu doktori rekli da postoji šansa da će zauvijek izgubiti vid, Ehan je ipak ubrizgao tintu u oči i napravio jednu od najstrašnijih, ali i najopasnijih tetovaža. 

Foto: Instagram

No, niti to ovom 21-godišnjaku iz Novog Walesa u Australiji nije bilo dovoljno pa je doslovno prepolovio jezik kako bi izgledao poput zmije. 

Foto: Instagram

Priznao je kako se ponekad boji gušenja jer je često nakon zahvata imao problema s disanjem u snu. Ipak, smatra kako su njegove tetovaže vrijedne svake muke i rizika. Opisao je i kako izgleda postupak tetoviranja očne jabučice. 

- Jako je stresno. Imate jednu osobu koja vam drži oči otvorene, a vi trebate cijelo vrijeme gledati u točno određeno mjesto. Ako se malo pomaknete možete oslijepiti - otkrio je Ethan. 

Foto: Instagram

Iako ima tek 21 godinu, Bramble ima više od 150 tetovaža na svom tijelu, a prvu je napravio sa samo deset godina. Naravno, ne namjerava stati dok ne postane 'živa slikovnica'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Komentari (32)
  • Još da nauči trčati maraton i izdajati mlijeko , bio bi pravi.

    8. 11. 2019,   12:01
  • Mladić tetovirao očne jabučice, uklonio pupak i prepolovio jezik , a i mozak bi ali ne može jer ga nema .

    8. 11. 2019,   12:11
  • Prekrasno..svaka čast majstore,uspio si u životu..

    8. 11. 2019,   12:03