Obavijesti

Show

Komentari 8

Mnogo ispada, jedna isprika: Šamar presudio 'Top Gearu'?

Mnogo ispada, jedna isprika: Šamar presudio 'Top Gearu'?
3

Premijer Velike Britanije, David Cameron, navija za povratak Jeremyja Clarksona. U kafiću kraj svojeg imanja Jeremy ga voli počastiti jer je njegov veliki obožavatelj

VIDEO

Moja djeca će biti slomljena ako Jeremy Clarkson ode iz ‘Top Geara’. Nadam se da će se sve riještiti jer je on divan čovjek s nevjerojatnim talentom, nahvalio je premijer David Cameron (48) svojeg prijatelja.

Iako su voditelja suspendirali jer je udario producenta, više od pola milijuna ljudi u manje od dana potpisalo je peticiju za njegovo vraćanje u emisiju. I premijer Velike Britanije navija za njegov povratak. U kafiću kraj svojeg imanja Jeremy ga voli počastiti jer je njegov veliki obožavatelj. Clarkson (54) najavio je odlazak s BBC-ja i ako mu se dokaže nevinost.

- Jeremy je već dobio ponudu konkurentske televizije, ali ne zna se još hoće li s njim otići Richard Hammond i James May - rekao je njegov prijatelj.

Obožavatelji najgledanije emisije na svijetu nadaju se da će se Clarkson predomisliti, iako je BBC-ju dosta njegovih ispada. Kontroverzni voditelj koji je član “Top Geara” od 1988. još se nije ispričao producentu Oisinu Tymonu (36) na kojeg je nasrnuo. Podivljao je jer je poslije cjelodnevnog snimanja zatražio da ga na stolu dočeka 200 kuna vrijedan odrezak i fondant od krumpira. Umjesto toga dobio je hladni komad mesa koji ga je izbezumio. Poslije se na društvenoj mreži našalio kako bi njegovi ratni dokumentarci mogli zamijeniti “Top Gear”. Clarkson, Hammond i May u 12 godina emitiranja showa zaradili su više od pola milijarde kuna. Clarkson “teži” najviše, 300 mil. kuna. Dio bogatstva potrošio je na svoj dom u Oxfordshireu u južnoj Engleskoj. Ondje ima ekofarmu pilića. Diči se Ferrarijem, Lamborghinijem i Jaguarom, od kojih svaki vrijedi najmanje 10 milijuna kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Lani su ga na Tajlandu optužili zbog rasističkog ispada

- Ovo je ponosni trenutak, ali tu je jedna kosina na njemu - rekao je Jeremy gledajući most na rijeci Kwai dok ga je Tajlanđanin prelazio. Azijati su ga oštro napali, ali on se nije dao smesti te se nije htio oglasiti, a kamoli ispričati. Jeremy je također znao japanske automobile uspoređivati s ljudima koji imaju izrasline na licu, a one koji odluče počiniti samoubojstvo nazvao je sebičnima. Kad je rekao da ljude koji štrajkaju treba upucati, bio je prisiljen ispričati se. Clarksona su napali i kad je svojeg crnog terijera nazvao po Didieru Drogbi, nogometašu Obale Bjelokosti.

- Zašto je rasistički nazvati našeg izuzetnog psa prema nogometašu? - zapitao se voditelj, koji se nakon 22 godine rastaje od supruge, menadžerice Frances Cain. Par godinama ne živi zajedno, a ona je zatražila razvod jer više nije mogla trpjeti njegove ljubavnice. Clarkson ju je varao i s prvom suprugom, koja ga je ostavila nakon šest mjeseci jer se zaljubila u njegova prijatelja. Clarkson i Frances imaju troje djece. Ekipa iz “Top Geara” ljetos je bila u Hrvatskoj, a Jeremy je u Zagrebu kupio sat s hrvatskom zastavom za 75 kuna. U showu se hvalio njime te ga je ponosno pokazivao publici.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama