Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Modna revija Snježane Mehun privukla poznate kod fontana

None Foto: Pixsell/kolaž 13

Na reviji su se pojavili Neven Ciganović (47), Nives Celzijus (37), Dalibor Petko (41), Joško Lokas (47), Ecija Ivušić (32), misice Maja Cvjetković (33) i Antea Kodžoman (37), ali i Zlatko Mateša (69) s partnericom

Street style revija modnog brenda Duchess, iza kojeg stoji poduzetnica Snježana Mehun (48) privukla je nekolicinu dobro poznatih lica na šetnicu ispred fontana, pored zagrebačke Nacionalne sveučilišne knjižnice i koncertne dvorane Vatroslav Lisinski. 

Na reviji su se pojavili modni stilist Neven Ciganović (47), pjevačica, glumica, model i spisateljica Nives Celzijus (37), radijski i televizijski voditelj Dalibor Petko (41), televizijski voditelj Joško Lokas (47), radijska voditeljica Ecija Ivušić (32), misice Maja Cvjetković (33) i Antea Kodžoman (37), ali i čelni čovjek Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša (69), s mlađahnom partnericom Bojanom Maglaić

Zagreb: Modna revija DUCHESS modnog brenda Snježane Mehun | Autor: Borna Filic/PIXSELL Foto: Borna Filic/PIXSELL

Nije ovo prvi put da Mateša posjećuje revije modnog brenda Duchess, naprotiv, hrvatski političar i bivši vaterpolist svojedobno je priznao kako je Snježani oko revije i pomagao. 

Zagreb: Modna revija DUCHESS modnog brenda Snježane Mehun | Autor: Borna Filic/PIXSELL Foto: Borna Filic/PIXSELL

Uobičajenim posjetiteljima ovakvih manifestacija nije pretjerano, čini se, smetalo ni prevrtljivo vrijeme, a za glazbeni dio večeri bila je zadužena violončelistica Ana Rucner (36). 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Komentari (23)
  • Ajme majko moja mila, je se pretrgla u dizajnu. Boljih stvari ima u Pepku za 50 kn. Sram me gledati😭

    11. 5. 2019,   07:54
  • Meni ovdje Ana Rucner melem za oči. Na fotku i umjetnički dojam mislim. A Snješka ko seljanka kad stigne u grad. Možeš imat love, kupit dizajnere, ali stil se rađa. Rekao je Lagerfeld, -Elegancija nema veze sa odjećom koju žena nosi. Elegantna žena je elegantna i kad je naga!!

    11. 5. 2019,   11:42
  • Puno starih žena na okupu.

    11. 5. 2019,   00:34