Obavijesti

Show

Komentari 6

Modne kombinacije Lady GaGe: Tange i grudnjaci s cirkonima

Modne kombinacije Lady GaGe: Tange i grudnjaci s cirkonima
6

Gotovo je nemoguće izdvojiti najluđi i najšokantniji kostim u kojem se Lady GaGa pojavila na pozornici. 'Haljina od mesa' i dalje je kreacija koju stručnjaci komentiraju

VIDEO

Pjevačica Stefani Joanne Angelina Germanotta, poznatija kao Lady GaGa (32) načinom odijevanja često šokira javnost. I dok je neki nazivaju ikonom stila, drugi smatraju, kako je, žena bez ukusa. 

Glastonbury Festival 2009 - Day One

Lady GaGa često zna iznenaditi seksepilnim izdanjima i pokazati 'malo kože', guzu ili gole grudi, ovaj put je iznenadila umjetničkim fotografijama koje je stavila na profil društvene mreže.

Mnogi se i danas sjećaju kontroverzne haljine od mesa u kojoj se Lady GaGa pojavila na dodjeli MTV video nagrada. 

GaGa se crvenim tepihom na dodjeli nagrade Grammy prošetala s heavy metal velikanima Metallicom. Pjevačica je za tu priliku odjenula je 'riskantnu' opravicu. Uz mrežaste čarape i visoke platforme, pjevačica je odjenula kratke kožne hlačice, ukrašene lancima. 

 Pjevačica je iznenadila brojne fotografe i obožavatelje koji su je čekali ispred hotela pojavivši se u minijaturnim kratkim hlačicama te topu koji je toliko kratak da su joj se vidjele grudi.

Jedan od najzabavnijih kostima sigurno je zeleni triko s 'pirotehničkim' grudnjacima. Taj kostim nosila je za vrijeme Monster Ball turneje, a upravo o njemu se najviše i pričalo. 

I na gala večeri pažnju je usmjerila na sebe kad se pojavila samo u crnom kožnom grudnjaku i gaćicama. 

Za koncert u Ateni, majicu je, čini se, zaboravila pa je grudi pokrila samo zlatnim školjkama koje je morala pridržavati rukama da joj ne bi skliznule. Imala je svijetlo ružičaste tange s cirkonima i mrežastu bijelu suknju na preklop. Kombinaciju je upotpunila vrtoglavo visokim štiklama koje su također bile obložene cirkonima. 

VIDI OVO! Ovi dvojnici slavnih toliko im sliče da i oni zaslužuju Oscara.

Meghan je nosila tijaru kraljice Mary, a Diana vlastitu: Evo kako su kroz godine izgledale vjenčanje tijare žena kraljevske obitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama