Obavijesti

Show

Komentari 52

Modni kreator Robantico: Grubnić mi je ukrao dečka

Modni kreator Robantico: Grubnić mi je ukrao dečka
7

Modni kreator Robert Bantić Robantico (40) za sebe kaže da je Modni Robin Hood koji želi spasiti hrvatsku modnu scenu od “životinjskog carstva”

VIDEO

Dosta mi je tih samoprozvanih stilista koji su si uzeli previše maha i bojkotiraju nas dizajnere. Oni odlučuju gdje ćemo nastupiti, a gdje ne, rekao je ljutiti modni dizajner Robanticom, ne štedeći mnoge kolege iz modne industrije. Posebno se odlučio obračunati s Markom Grubnićem (26).
- Ja nemam pravo otkrivati nečiju privatnost, ali je krajnje degutantno da on tvrdi da nije gay, a zna što je meni napravio. Zbog njega je moja veza pukla i neću dalje govoriti o tome - rekao je Robert Bantić, a onda ipak ispalio “kao iz topa”.
- Marko Grubnić je meni upropastio vezu. Ja sam imao prevaru u svojoj vezi, i to s njim - rekao je dizajner koji je prije nekoliko godina javno priznao da je homoseksualac.
- Moj dečko je prevario mene s Markom - tvrdi Robantico, koji za sebe kaže da je Robin Hood, koji želi spasiti hrvatsku modnu scenu od “gay lobija i životinjskog carstva”.
- To ne smatram optužbama. Mislim da s punim pravom mogu govoriti o njemu i o tim stvarima - rekao je Robantico, koji čvrsto vjeruje da Marko ima nešto protiv njega i da ga sabotira.
S Markom Grubnićem smo kontaktirali i nije želio razgovarati o optužbama. Rekao nam je tek da će njegov odvjetnik preuzeti taj slučaj. Za Marka su već prije pričali da je gay, što je on javno demantirao. Rekao je da ima djevojku koju želi zaštititi od javnosti.

I TINTOR SE NAŠAO USRED GAY AFERE
Prije dva mjeseca na internetskim stranicama pojavilo se “osvetničko pismo” upućeno glumcu Vladimiru Tintoru (29).
Pismo u kojemu ga se opisivalo kao “mušku kurvu i promiskulitetnu osobu” potpisalo je 20 ljudi. Cijelo pismo je bilo “obogaćeno” privatnim fotografijama na kojima se Tintor ljubi s nekoliko mladića. Iako je prvotno bio u šoku zbog skandala u kojemu se našao, Vladimir je javno priznao da su fotografije njegove, ali da su ukradene iz njegova stana i da nikad nisu trebale izaći u javnost. U televizijskom intervjuu rekao je da nije promiskuitetna osoba i da su sporne fotografije nastale u razdoblju od posljednjih deset godina. Tintoru su prijatelji i kolege od početka afere bili velika podrška, a i javnost je stala na njegovu stranu.

ŽERA SE OKOMIO NA STILISTE
Frotmen Crvene Jabuke nedavno je bosanskim novinama rekao kako neće da mu “stilisti pederi” određuju što će obući. Dražen Žerić-Žera dodao je da su svi stilisti homoseksualci, a kako je najgore što mnogi klinci smatraju da su zanimljivi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana