Obavijesti

Show

Komentari 0

Modno usklađeni: Leonarda je u 50. obukla odijelo kao suprug...

Modno usklađeni: Leonarda je u 50. obukla odijelo kao suprug...
13

Umirovljeni nogometaš za tu se prigodu pojavio se u crnom bijelom odijelu. Modna dizajnerica, koja se nedavno ponovno vratila modnom svijetu uskladila se sa suprugom, outfit je upotpunila crnom beretkom

VIDEO

Umirovljeni nogometaš Zvonimir Boban (50) nedavno vratio u Milano gdje u nogometnom klubu Milan pokušava pomoći da se vrati na staze slave.

Zvonimir Boban

Na sinoćnjoj dodjeli FIFA nagrada za najbolje nogometaše 2019. godine, koja se održala u La Scali, najpoznatijoj opernoj kući u Milanu, Zvonimir se pojavio sa suprugom, modnom dizajnericom Leonardom (49), kćeri Marijom i Martom te sinom Rafaelom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:36

Umirovljeni nogometaš za tu se prigodu pojavio se u crnom bijelom odijelu. Modna dizajnerica i bivši model, koja se nedavno ponovno odlučila vratiti modnom svijetu modno se uskladila sa suprugom, outfit je upotpunila crnom šljokičastom beretkom. 

Leonarda Boban (49) pozirala u badiću: 'Ima zavidnu figuru'
Leonarda Boban (49) pozirala u badiću: 'Ima zavidnu figuru'

Prošle godine sportski direktor nogometnog kluba Milan na tom je mjestu zaplakao kad je kapetan naše nogometne reprezentacije Luka Modrić (34) proglašen najboljim igračem svijeta te je upravo Bobana spomenuo kao uzor i vječnu inspiraciju.

Siniša Hančić/PIXSELL

Ljubav Leonarde i Zvonimira počela je 1989. godine kada je ušao u butik u kojem je ona radila. Bavila se i manekenstvom, no zbog obiteljskog života je odustala od karijere. Vjenčali su se krajem 1993. godine u Milanu pred najbližim prijateljima i obitelji dok su veliko slavlje priredili u Zagrebu u ljeto 1994. godine.

Prije 22 godine posvojiti su djevojčicu. Borba za potomstvo se nastavila, a 2003. dom su pružili i dječaku. U konačnici su 2007. posvojili i blizance. Dvije godine kasnije, ostvarila im se dugogodišnja želja te su postali biološki roditelji. U njihov dom stigla je Ruža.

Leonarda se krajem srpnja nakon tri desetljeća pauze odlučila se vratiti modelingu. Otkrila je kako joj je dok je šetala Zürichom, u kojem sa suprugom i djecom živi zadnjih godina, prišla joj je vizažistica Ljiljana Kanižanec Kajfež s kojom je surađivala dok je bila model.

Obnovile su staro prijateljstvo i Ljiljana je pozvala Leonardu na zabavu modne kuće Dior za koju i radi. Leonarda je osjećala tremu kada je stala pred fotoaparat, ali čim je snimanje počelo, činilo joj se kao da nikada nije ni prestala to raditi. 

Leonarda Boban

-  S fotografom sam uspostavila divan odnos pun povjerenja i mislim da sam, unatoč dugoj pauzi, sada puno kvalitetnije i opuštenije odradila snimanje jer sam zrelija i smirenija osoba - kaže  Leonarda.

Modna dizajnerica sebe opisuje kao tipičnu 'mamu kvočku' koja uvijek bdije nad svojom obitelji, ali sad kad djeca idu u školu i većinu dana imaju obveze, ipak je odlučila unijeti promjenu u svoj život.

Boban kritičarima: Pa nekim je igračima dosta i 1-2 treninga...
Boban kritičarima: Pa nekim je igračima dosta i 1-2 treninga...

Leonarda nije zagovornica estetske kirurgije, a kako kaže, svoju mladolikost održava tjelovježbom, meditacijom i jogom. Velike zasluge za fit liniju i dobar izgled ima i zdrava prehrana u kojoj uvijek ima puno voća i povrća.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:45

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S IZETOM HAJROVIĆEM: 

Pokretanje videa...

04:14

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja