Obavijesti

Show

Komentari 10

Modre lavice navijaju: Maksimir nam je postao kao drugi dom

Modre lavice navijaju: Maksimir nam je postao kao drugi dom
7

Povodom utakmice zagrebačkog Dinama i lisabonske Benfice pitali smo bolje polovice Modrih kako se pripremaju za nadolazeći dvoboj te imaju li veću tremu od samih nogometaša...

VIDEO

Na tribine maksimirskog stadiona stižu brojni obožavatelji, ali i najvjernije navijačice naših nogometaša. Naravno, riječ je o njihovim boljim polovicama koje ih vatreno bodre tijekom cijele sezone. Jedna od njih je i supruga Marija Šituma (26), Nika Šitum (25) koja je u vezi s mladim nogometašem punih devet godina, a do sad nije propustila nijednu utakmicu.

- Maksimir je postao naš drugi dom - izjavila je Nika.

Mladi par prošle je godine dobio i pojačanje u obitelji. Jednogodišnji sin Jakov veliki je navijač, a za Dinamo će na utakmici protiv Benfice navijati u svojem dresu.

- Vjerna sam navijačica i onaj tip koji na utakmice dolazi u dresovima. Jako smo nabrijani u vezi ove utakmice. I Jakov će isto nositi svoj dres. Veselimo se - rekla nam je Nika te otkrila slatku tradiciju koji ovaj par ima već godinama.

- Imamo običaj da prvi dres u kojem Mario zaigra ide nama doma i onda ga ja nosim na utakmice - ispričala nam je plavokosa Zagrepčanka koja otvoreno priznaje kako je strastvena navijačica unatoč tome što nekad zna propustiti utakmice zbog sina Jakova. Slična je priča i sa suprugom Komnena Andrića (23), Majom koja je nedavno postala majka, pa zbog brige oko malog djeteta ne može gledati svaku utakmicu na stadionu.

Ipak, Andrić nam je otkrio kako za vrijeme utakmice vlada euforija u njihovom domu.

- Maja je jako uzbuđena. Svaki put kad sam na podu zbog udarca dosta se preplaši. U suštini je toliko utakmica pogledala da može i sama ocijeniti kakav je tko igrač - ispričao nam je Komnen.

Bolja polovica vratara Dominika Livakovića (24), Helena Matić (24) priznaje kako uzorno prati sve utakmice, uključujući i one na pripremama.

- Volim otići na stadion, ali zbog obaveza nekada ne stignem - priča nam Helena koja se prije svake utakmice pomoli za sreću i da sve dobro prođe.

- Normalno je da sam nervozna. Bitno je da svaka utakmica prođe dobro i bez ozljeda - zaključuje lijepa brineta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin