Obavijesti

Show

Komentari 8

'Moj savjet narednom Jamesu Bondu? Nemoj postati sranje!'

'Moj savjet narednom Jamesu Bondu? Nemoj postati sranje!'
7

Craigu je definitivno dojadila uloga Jamesa Bonda i nema više nikakve nade da će ju opet preuzeti, rekao je u intervjuu u kojem je dao i savjete za svojeg nasljednika

VIDEO

U nedavnom intervjuu za TimeOut, Daniel Craig je vrlo jasno svima dao do znanja da je ‘to to’ što se tiče Bonda u skorašnjoj budućnosti.

- Barem godinu ili dvije ne želim niti pomisliti o tome. Ne znam niti šta je naredni korak. Nemam pojma. Ne zato što pokušavam biti tajnovit. Tko zna? Trenutačno, to je to. Ne pregovaram ni sa kime ni o čemu. A kad bih i išao napraviti još jednog Bonda, radio bih to isključivo zbog novaca - konstatirao je Craig.

Da podsjetimo, dvadeset i četvrti Bond (ne brojeći neslužbene nastavke) se nastavlja na izvrsni ‘Skyfall’ , u kojem je poginula M . Bond se i dalje hrva s istim problemima koje je imao u tom filmu, dok tajnovita teroristička organizacija, SPECTRE , pokušava zavladati svijetom.

- Ma briga me. Sretno im bilo! Ono što me zanima je da ljudi nastave raditi ovo i da naprave sve boljim. I to je to - odgovorio je na pitanje zanima li ga tko će preuzeti ulogu nakon uloge u ‘Spektri’.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
VIDEO

U nadolazećem filmu ćemo opet na redateljskom mjestu vidjeti Sama Mendesa , kao i Ralpha Fiennesa koji je preuzeo ulogu M-a u prethodnom dijelu. Na mjestu popularnog Q-a će se opet naći mladi Ben Whishaw koji se i u prijašnjem nastavku jako dobro snašao u ulozi.

- Doslovno bih rekao dvije stvari. Prvo, to je tvoja odluka, ne slušaj druge. Mislim, slušaj ih, ali na kraju dana odluka je na tvojim leđima. I nemoj biti sranje!! Nemoj biti sranje. Moraš pokazati da si sposoban. Ovakvi filmovi se više ne prave. Pa nemoj biti sranje - rekao je Craig kad je upitan da pruži savjet svom nasljedniku.

A dok svi iščekujemo dolazak ‘Spektre’ u kina , Craig je još samo jedno dodao na kraju intervjua.

- Sad više ne mogu niti zamisliti da bih napravio još jednog Bonda. Prije bih slomio ovu čašu i rasjekao vene. Ne, sad ne. Nimalo. I to je u redu. Gotovo je, samo želim sad nastaviti - zaključio je Craig.

VIDEO

A ulaznice za ovu pustolovinu agenta s najkraćim imenom su već sad u pretprodaji na Blitz-Cinestar pa požurite među prvima pogledati Craiga u zadnjem Jamesu Bondu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život