Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Moja Zsa Zsa sada je u urni, ali ćemo nastaviti putovanje'

None Foto: Pixsell

Nedavno preminula američka glumica mađarskog porijekla Zsa Zsa Gabor bit će pokopana u Budimpešti, izjavio je u srijedu njezin suprug Frederic Prinz von Anhalt.

Zsa Zsa Gabor, koja je umrla prošli tjedan od posljedica srčanog udara u Los Angelesu u 100. godini, željela je otputovati u rodni grad nedugo prije nego što je umrla, kazao je Von Anhalt, dodavši da su on i pokojna supruga dugo bili u kontaktu sa Zsa Zsinom daljnjom rodbinom u Mađarskoj gdje je pokopan njezin otac. 

Uz suprugovu pomoć Gabor je ishodila mađarsku putovnicu i s njim dogovorila putovanje u Europu. Tome se protivila glumičina kći zbog Zsa Zsine teške pokretnosti, a strahovala je i da se majka možda zbog potencijalnih zdravstvenih komplikacija koji bi mogli uslijediti zbog duboke starosti neće uspjeti vratiti u Ameriku. 

- Moja supruga sada je u urni, no to nas neće omesti u zajedničkom putovanju u Budimpeštu - rekao je Anhalt te dodao da će svečani ispraćaj njegove supruge biti održan u petak u Los Angelesu, a urna će biti položena u obiteljsku grobnicu u njezinoj rodnoj Budimpešti. 

Komentari (7)
  • Ozenio babu zbog bogatstva a ona dozivjela 100 godina. E to je peh!

    30. 12. 2016,   08:36
  • 100 godina tko će to dočekat

    29. 12. 2016,   22:17