Obavijesti

Show

Komentari 35

Momentalno se zaljubila: 'Ne smijem, a znam da je on pravi'

Momentalno se zaljubila: 'Ne smijem, a znam da je on pravi'
1

Od omiljene holivudske glumice, Julia Roberts postala je poznata kao 'razaračica brakova'. Priča o zabranjenoj ljubavi sa kamermanom Dannyjem Moderom mjesecima je krasila sve svjetske naslovnice...

VIDEO

Povodom Valentinova donosimo vam priče o fatalnim i burnim ljubavima velikih svjetskih zvijezda. Julia Roberts bila je miljenica Amerike. A onda se zaljubila u oženjenog muškarca i izazvala neviđeni skandal


Ljubavna priča američke glumice Julie Roberts (51) i snimatelja Daniela Dannyja Modera (50) još se uvijek pamti kao jedan od najvećih skandala u Hollywoodu. Njihova romansa počela je kad su oboje bili u vezi, a upoznali su se na snimanju filma 'Meksikanac' 2001. godine. Između njih je odmah kliknulo. U to vrijeme, Julia je bila je u ozbiljnoj vezi s kolegom i glumcem Benjaminom Brattom, a iza sebe je već imala propali brak s glazbenikom Lyleom Lovettom . Ni Moder nije bilo slobodan. On je od 1997. godine bio u braku s vizažisticom Verom Steimberg (46). 

17857151

Njihova romansa počela je ubrzo nakon što su se upoznali, a Julia je za američke medije kasnije priznala da se u Dannyja zaljubila na prvi pogled.
- Istog trenutka sam se zaljubila u njega, to je za mene bilo to. Željela sam biti samo s njim. Nisam mogla prestati razmišljati o Dannyju, a znala sam da ću biti u velikim problemima ako se ti moji osjećaji nastave - rekla je Roberts. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Izgarali su od ljubavi, a u isto vrijeme mrzili su jedno drugo...
Izgarali su od ljubavi, a u isto vrijeme mrzili su jedno drugo...

Na samom početku njihove afere, tu je privlačnost glumica pokušala ignorirati. S obzirom na to da nisu bili slobodni, zbog vlastitih se osjećaja nije dobro osjećala. Nije ništa olakšavala ni činjenica da je brak Dannyja i Vere bio gotov te je postojao isključivo na papiru. Julia je i dalje pokušavala skrivati svoje osjećaje. Kako se kasnije saznalo, Julia je najbližim prijateljicama priznala kako joj cijela situacija jako teško pada, ali da osjeća kako bi upravo Danny mogao biti 'onaj pravi'. 

17863415

Ubrzo nakon toga, Julia i Moder počeli su se tajno viđati.

Njegova obitelj bila je protiv nje

Od omiljene holivudske glumice, Julia je postala poznata kao 'razaračica brakova', a priča o njoj i Dannyju ubrzo je krasila gotovo sve svjetske naslovnice. Dannyjeva obitelj Juliju je okrivila da je upravo ona glavni razlog raspada njegovog braka, iako je on tvrdio da već godinama između njega i njegove supruge ne postoji ništa više osim 'potpisa na papiru'. Pojedini članovi Dannyjeve obitelji stali su u obranu njegove supruge Vere i tvrdili da Juliju nikad neće prihvatiti.

'Voljela sam ih obojicu, ali ipak je Mick bio ljubav mog života'
'Voljela sam ih obojicu, ali ipak je Mick bio ljubav mog života'

Afera glumice i snimatelja trajala je nešto više od godinu dana, sve dok Julia nije otputovala u Montreal gdje je Bratt snimao film i tamo prekinula vezu s njim.

Julia Roberts and Benjamin Bratt.

Priznala mu je da je već neko vrijeme zaljubljena u drugoga, a samo dva mjeseca kasnije, i Moder je odselio od supruge. Neko vrijeme živio je kod sestre koja također nije podržavala njegovu aferu s Julijom.

Jedina koja ih je tada podržala bila je Moderova majka Patti koja je ubrzo nakon saznanja o njihovoj tajnoj vezi preminula od srčanog udara. Ta nesreća samo je još dodatno razljutila Moderovu obitelj koja je ponovno za sve okrivila Juliju. Iako su bili pod velikim pritiskom zbog cijele situacije, Moder se nije obazirao na mišljenja svoje obitelji, a prekid nije dolazio u obzir. U čast preminule majke, ostatak Moderove obitelji s vremenom se pomirio s činjenicom da će Danny uistinu ostati s Roberts.

Kemija je bila prejaka: Rita i ja smo se pogledali, to je bilo to
Kemija je bila prejaka: Rita i ja smo se pogledali, to je bilo to

Isplatila je bivšoj ženi milijun dolara?

Iako je Julia tvrdila da njihova romansa nikad nije bila razlog razvoda Vere i Dannyja, govorilo se da je navodno morala ispisati ček na pozamašan iznos kako bi Moderova supruga pristala na razvod. Mediji su tvrdili da je Roberts Veri ponudila milijun dolara da potpiše papire za razvod braka, na što je ona na kraju ipak pristala. Te navode Julia je demantirala.

Ipak, holivudski par nije dugo čekao nakon finaliziranja razvoda. Te iste godine, točnije u srpnju 2002., Roberts i Danny stali su pred oltar u privatnoj kapelici na njezinom ranču u Novom Meksiku te izrekli sudbonosno da. Osim obitelji, na ceremoniji su se pojavila i mnoga slavna imena iz glumačkog svijeta, kao što su Bruce Willis te George Clooney.

Iako nikad nisu bili jedan od parova koji vlastitu ljubav često izlaže medijima i njome se hvali na društvenim mrežama, Julia je supruga oduvijek opisivala kao 'čovjeka svojih snova'. U medijima se često šuškalo o tome kako bi se par mogao rastati. Prema holivudskim pričama, prvi problemi pojavili su se već na početku njihovog braka jer se Danny nikako nije mogao pomiriti s time da ima slavnu suprugu te da će zbog toga uvijek biti u sjeni. Izvori bliski bračnom paru često su naglašavali da je Julia previše ljubomorna, a suprug joj se zato obavezno mora javljati nekoliko puta dnevno. 

'Moj Danny je za mene prava ljubav'

Glasine o nesuglasicama Julia i Danny oduvijek su demantirali, a ostali su zajedno sve do danas. U braku su dobili troje djece, starije blizance Hazel i Phinnaeusa (14) te mlađeg sina Henryja (11) s kojima se također rijetko pojavljuju u javnosti.

Danny Moder Takes the Kids for Ice Cream


- U svim vezama mnogo sam voljela. Uvijek sam se nadala da je upravo taj muškarac s kojim sam u to vrijeme bila onaj pravi za mene, ali to nije ispalo tako. Onda sam napokon upoznala čovjeka na kojem nisam morala ništa mijenjati i s kojim sam se osjećala kao da se poznajemo cijeli život. To je moj Danny, on je za mene prava ljubav - rekla je svojedobno Julia koja će sa suprugom ove godine proslaviti 17 godina braka.

VIDI OVO! Ova boja kose paše baš svakoj dužini i tipu kose! Paše li vama?
                            

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden