Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Monika: Ana Gruica kritizira moju modu, ali ja tjeram svoje

None Foto: Ivana Ivanović/Pixsell 5

Monika Sablić supruga je trenera Splita Gorana te imaju dvoje djece, Mali Mariju i Andreja. Najbolja prijateljica joj je Ana Gruica. Često joj svrati u atelje

Splitska Victoria Beckham posljednjih mjesec i pol dana radi na svojoj novoj kolekciji. Do Smart Fashion Weeka još je tri tjedna.

- Radit ću do posljednjeg dana. Moram priznati da teško usklađujem majčinske obaveze i posao pa sam angažirala jednu ženu da mi pomaže, a uskače mi i obitelj. Sin Andrej (1) sad je već lagano počeo hodati pa mi je to veliko olakšanje - kaže Monika Sablić (35) koja se jako veseli suradnji sa Suzy Josipović.

Novu kolekciju nazvala je 'Hot Stuff', prema pjesmi Donne Summer. Uzor joj je Studio 54, New York i lude sedamdesete.

- Kolekcija je romantična što je moj prepoznatljiv znak, ali ovaj put dosta igram na kartu seksepila. Novitet su čipkasti remeni koji će mi zaokružiti kolekciju - kaže Monika.

Za kolekciju je već snimila kampanju čije je zaštitno lice bivša Miss Hrvatske Andreja Ćupor (31). Kampanju je snimio Jadran Lazić, fotograf s američkom adresom. To mu je bila prva modna kampanja nakon dvadeset godina koju je napravio samo za prijateljicu Moniku.

- Dizajnerici laska da je uspoređuju s Posh jer smatra da je supruga Davida Beckhama pametna i sposobna žena iako joj je uzor u modnom poslu Coco Chanel. Jako voli i Lanvin. Najveća podrška joj je obitelj i prijateljice. Ana Gruica (31) joj često svrati u atelje pa se svađaju oko kolekcije.

- Znamo imati svoja mišljenja kako bi nešto trebalo izgledati. Nekad je poslušam, nekad tjeram svoje - smije se Monika.

Kći Mali Marija (9), koja je rođena u Kijevu, gdje je dizajnerica devet godina živjela sa suprugom, nogometašem Goranom Sablićem (35), koji je danas trener Splita, aktivno uči ruski jezik.

- Odlično ga priča. Jako je pametna. Ako se bude htjela baviti modelingom ili dizajnom podržati ću je, iako mislim da će se baciti na knjigu jer je odlična učenica - kaže Monika.

Komentari (29)
  • Svrha članka je promocija dotične da bi osim splitskih dama možda i koja zagrebačka frajla,novopečena poduzetnica,supruga nogometaša ponjela njene kreacije!

    9. 11. 2014,   11:01
  • Placen clanak u svrhu samopromocije...neugledna je vidjela sam je na jednoj svadbi...dokaz da je sa novcima sve kupila...o njenim kreacijama da ne pricam...ocajne su

    9. 11. 2014,   12:44
  • ljudi studiraju godinama da bi postali dizajneri, a kod nas svaka dokona kućanica koja se bogato uvaljala misli da može 'kreirati' garderobu...jad i bijeda...jel itko vidi na kakve cajkaške krpetine sliči ova roba? Dizajn my ass...spljuskat se hladnom vodom i otić ispijat kave na rivu, bolje ćeš vrijeme utrošit

    9. 11. 2014,   19:35