Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mora biti savršena: Poliglota Avu muči 'purgerski' naglasak

None Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell 3

Diplomirat će latinski, parla talijanski, ali Avu Karabatić plaši zagrebački naglasak. Drago joj je što je redatelj prepoznao njezin talent i pružio joj priliku da glumi u filmu

Baš me zanima kako ću se snaći i skinuti naglasak. Zagrepčanke su nekako profinjene, a Dalmatinke temperamentne. Imam malu tremu jer mi je lakše izraziti se pišući, kaže Ava Karabatić (28). Manekenka i zvijezda reality showova u kratkom filmu Borne Armaninija 'Bili smo mladi' glumi Zagrepčanku Sonju, koju opisuje kao jaku i modernu božicu Afroditu.

- Nadam se da ću uvjerljivo zvučati pred kamerama kao purgerica. Paničarim jer u svemu moram biti savršena - rekla je Ava. Drago joj je što je redatelj, koji se isprva dvoumio između glumice Mile Elegović i nje, prepoznao njezin talent i pružio joj priliku u filmu. Starleta je donedavno maštala kako će upisati Akademiju dramske umjetnosti u Beogradu, ali odustala je i posvetila se završavanju studija latinskog i talijanskog jezika. Zbog skore obrane diplomskog rada iz latinskog na Sveučilištu u Zadru Ava je odgodila put u Rim. Bit će velina, pomoćnica TV voditelja koja u seksi izdanju animira publiku.

- Nadam se da ću stići na vrijeme odraditi govorne vježbe i da ću sudjelovati u njihovu krasnom božićnom programu - veseli se Ava.

Komentari (194)
  • za ono kaj buš ti glumila naglasak nije bitan.

    2. 11. 2014,   19:25
  • "Često mjenjam frizure.Nekad se ošišam na kratko a nekad na dugo."

    2. 11. 2014,   19:24
  • Taman smo se poveselili ode u Italiju ,a majko moja ona stiže u Zagreb

    2. 11. 2014,   19:22