Obavijesti

Show

Komentari 71

Mora na utvrđivanje očinstva: Bieber ima 4-mjesečnog sina?

Mora na utvrđivanje očinstva: Bieber ima 4-mjesečnog sina?
4

'NIJE HTIO KORISTITI KONDOM' Mariah Yeater (20) tvrdi da je lani spavala s tada 16-godišnjim pjevačem i ostala trudna. Traži utvrđivanje očinstva i alimentaciju...

VIDEO

Pjevača je obožavateljica Mariah Yeater (20) iz Kalifornije optužila da je otac njezinog četveromjesečnog sina Tristyna Anthonyja Markhousea Yeatera. Djevojka je od Justina Biebera (17) zatražila da se podvrgne utvrđivanju očinstva, krajem listopada na sudu je predala zahtjev u kojem traži da joj pjevač pruži odgovarajuću potporu za malenog rođenog 6. srpnja, a zajedno sa sinčićem pozirala je i za naslovnicu američkog časopisa Star. Yeater tvrdi da je 25. listopada prošle godine spavala s pjevačem kada je on imao 16., a ona 19 godina. Radaronline došao je do njezine potpisane izjave u kojoj je navela da su je nakon njegovog koncerta u Los Angelesu njegovi tjelohranitelji pozvali u backstage. Kada je saznala da je trudna s Bieberom je pokušavala doći u kontakt preko njegovih predstavnika, no nitko joj se nikada nije javio. 

- Rodila sam dječaka 6. srpnja 2011. godine. To je bilo točno 36 tjedna i dva dana nakon seksualnog odnosa s Justinom Bieberom - rekla je Mariah.

Dodala je da ne postoji drugi muškarac koji bi mogao biti otac njezinog djeteta i uvjerena je da je maloljetni pjevač otac.

Ukoliko se pokaže da su njezine tvrdnje točne po kalifornijskom zakonu mogla bi biti optužena za silovanje maloljetnika.

- Bilo je očigledno da smo oboje odmah osjetili kemiju jedno prema drugom i počeli smo se ljubiti. Ubrzo nakon toga Justin Bieber predložio je da odemo na neko privatnije mjesto gdje bismo mogli biti sami. Rekao mi je da želi voditi ljubav sa mnom i da mu je to prvi put - otkrila je Yeater.

Dodala je da je Bieber inzistirao da ne stavi kondom iako je ona to željela.

- Otišli smo unutra i on se drastično promijenio. Počeo me dirati i nekoliko puta mi rekao da se želi seksati sa mnom. Rekla sam mu da stavi kondom, no on je inzistirao da to ne želi. Rekao mi je da mu je to prvi put i da sve želi osjetiti - rekla je Mariah.

Sudska rasprava zakazana je 15. prosinca.

- Tužbu još nismo vidjeli, ali žalosno je da je netko sposoban izmisliti tako zlobne i pogrdne laži - izjavio je pjevačev glasnogovornik za RadarOnline.

Pjevač je krajem prošle godine prohodao sa Selenom Gomez, a par se prvi put zajedno pojavio na crvenom tepihu na dodjeli Oscara u ožujku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...