Obavijesti

Show

Komentari 12

Morala se opustiti: Joan Rivers pušila je 'travu' s prijateljicom

Morala se opustiti: Joan Rivers pušila je 'travu' s prijateljicom
11

BIla je pod stresom zbog dolaska 'zetovih' roditelja pa se našla s Lynne i napušila. Nisu se mogle same dovesti natrag kući, cerekale su se i htjele jesti hamburgere

VIDEO

Njena kći Melissa (44) pozvala je dečkove roditelje u posjetu. U vezi je sa Steveom Hirschom (50) kojeg nazivaju kraljem pornoindustrije. Komičarki je dolazak 'zetovih' roditelja bio previše i morala se opustiti. Nazvala je prijateljicu Lynne koja joj je rekla da ima pravu stvar za nju. Zajedno su otišle kod liječnika koji im je dao recept za marihuanu kakav dobivaju pacijenti koji kanabisom liječe zdravstvene probleme. Joan Rivers (78) s prijateljicom je otišla u trgovinu u kojoj prodaju marihuanu. Prvo su pušile na bong, ali na kraju su ipak kupile lulu. Odvezle su se autom do mirne četvrti i zapalile. Sve su zabilježile kamere jer Joan snima reality show 'Joan & Melissa: Joan Knows Best'

- Moraš uvući skroz, nemoj se praviti da uvlačiš i da si napušena kad vidim da varaš - govorila je Lynne Joan koja je zatim počela pošteno uvlačiti. 

Komičarka i prijateljica toliko su se napušile da se nisu mogle odvesti natrag do kuće Joanine kćeri.  Nazvale su Melissu da dođe po njih jer se ne mogu kretati. 

- Ne mogu uopće procijeniti krećemo li se ili ne - kroz smijeh je govorila Lynne koja je sjedila za volanom automobila dok je Joan pušila marihuanu na suvozačevom sjedalu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Flertale s prodavačem hamburgera

Kad je Melissa došla po njih bila je ljuta što su tako neozbiljne. Strpala ih je na zadnje sjedište svog automobila i htjela ih je odvesti ravno kući, no one su od 'trave' ogladnjele i nagovorile su je da ih odveze da uzmu hamburgere.  Joan i Lynne flertale su s muškarcem koji im je pripremao hranu i cijelo se vrijeme hihotale. Komičarka je prodavaču rekla da im je spravio izvrstan obrok i da je jako zahvalna. 

Seansa u jacuzziju

Kad su došle do Melissina doma legle su u krevet. Nisu mogle zaspati pa su otišle u jacuzzi i kupale se obučene. Joan je pila vodu iz svoje cipele i kasnije se polijevala po glavi istom. Kad ih je Melissa došla prekoriti Joan je i nju povukla u jacuzzi i sve tri su se zajedno smijale. 

Drugo jutro Joan se probudila u unukovom krevetu s ostacima hrane razbacanim po posteljini. Probudio ju je pas koji je uživao u gozbi ostataka. Komičarka je na kraju svega rekla da više nikad neće pušiti 'travu'. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'