Obavijesti

Show

Komentari 33

'Moram doživjeti taj poljubac s Goranom i odjednom ću letjeti'

'Moram doživjeti taj poljubac s Goranom i odjednom ću letjeti'
12

Klari je najviše žao što se njoj nije dogodio poljubac s Goranom. Želja joj se možda uskoro i ostvari. U Goranovim očima 'porasla' je nakon što je prebrodila svoj najveći strah - strah od životinja i time ga oduševila

VIDEO

Jedna od natjecateljica showa 'Gospodin savršeni' Klara Perko (32) iznenađena je reakcijama kandidatkinja koje se 'bore' da osvoje srce Gorana Jureneca (38). Nije joj jasno zašto neke od njezinih 'suparnica' taje jesu li se poljubile s Goranom ili ne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:22

- To je normalno pitanje: Hej, jeste se poljubili? Ako jeste, što ne kažeš? Da mene netko ljubi, ja bih svima rekla, napisala bih na zid French kiss - izjavila je Njemica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Goran se zasada poljubio s Daissy Zaccarin (24) i Beograđankom Aleksandrom Mitrović (24). Klari je pak najviše žao što upravo ona nije jedna od tih kandidatkinja kojima se dogodio poljubac s Goranom. 

- Kako taj Goran mora ljubiti da svi ovdje promijene svoju osobnost? Moram i ja to doživjeti, odjednom ću letjeti - smatra Klara. 

Želja joj se možda uskoro i ostvari. Naime, u Goranovim očima 'porasla' je nakon što je prebrodila svoj najveći strah. Goran ih je odveo na ranč, a kako se Klara boji biti u blizini životinja, na kraju je ipak uspjela prijeći preko straha i zajahati konja, na što je Goran bio ponosan i kako je rekao, ugodno ga je iznenadila. 

O tome par dana prije nije mogla ni slutiti.  Naime, Klara se rasplakala zbog 'grešaka' iz prošlosti, a ostale djevojke su pokazale i svoju ljubomornu stranu.

Klaru je brinulo to što je Goran još uvijek nije pozvao na spoj nasamo niti popričao s njom dulje od par minuta pa je zaključila da je to sigurno zbog njezine prošlosti i sudjelovanja u njemačkom showu 'Adam traži Evu' u kojem se u potpunosti ogolila. Hrvatica s njemačkom adresom radi kao agentica za nekretnine i fotomodel, a glavni motiv za prijavu u show je ljubav. 

- Sumnjam da ću ići na single date jer se Goran predstavlja kao veliki vjernik, a ja ipak sam u prošlosti snimala gola. To je gledalo 4 milijuna gledatelja. Mislim da će me osuditi zbog toga - rekla je Klara, a ostale cure su je ohrabrivale.

Dodala je da bi se jako radovala da ima priliku popričati nasamo s Goranom.

- Sigurno će reći da sam glupača i da sam sama kriva za to, ali pogriješila sam i želim to popraviti. To je dio moje prošlosti i ovo sada je moje novo lice i nadam se da će mi Goran dati priliku da mu to objasnim - rekla je Klara prije nego je saznala da ju je Goran pozvao na spoj.

Dodala je i da je ona katolik pa se brine što će Goran, kao vjernik, reći na njeno sudjelovanje u kontroverznom showu.

- Ti se isto predstavljaš kao velik vjernik, ako se skidaš to uvijek ima naputak, kažu kao 'ona je luda, laka, k***a i šta ja znam' - dodala je Klara.

Na svojim online profilima ima puno fotografija u provokativnim izdanjima, no kaže da je inače povučena i mirna. Sebe opisuje kao iskrenu, lojalnu osobu koja voli ljude i ne voli se svađati. Idealan partner za nju, kaže, ne smije biti škrt ili hvalisavac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...