Obavijesti

Show

Komentari 8

More i domaća kuhinja privlače strane zvijezde na našu obalu

More i domaća kuhinja privlače strane zvijezde na našu obalu
1

Salma Hayek, Shaquille O'Neal i Jessica Alba samo su neki od stranih zvijezda koje su ovo ljeto posjetile Jadran. Domaći specijaliteti i naše čisto more uvijek iznova oduševe poznate glumce, pjevače, sportaše...

VIDEO

Ovo mjesto je zadivljujuće! Svjetlost, hrana, Jadran - nevjerojatno je!, napisala je na društvenim mrežama prije nekoliko mjeseci američka glumica Jessica Alba (38) tijekom svog posjeta Dubrovniku. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Poznati u Hrvatskoj 01:05

Alba je sredinom lipnja stigla u Dubrovnik na festival New Europe Market. Na društvenim mrežama svakodnevno je objavljivala fotografije iz Hrvatske za koju je rekla da ju je oduševila svojom ljepotom. S Albom je u Dubrovnik stigao i Daniel Martin, vizažist Meghan Markle koji je bio zadužen za njenu šminku na kraljevskom vjenčanju. Odsjeli su u dubrovačkom hotelu Excelsior. 

Glumica je u Dubrovniku uživala u znamenitostima grada, ali i u brojnim ribljim specijalitetima. S društvom je večerala u poznatom restoranu Posat. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Jessica Alba 00:15

- Mi smo riblji restoran, a Jessica je uživala u najboljim morskim specijalitetima. Ova reklama nam znači jer joj nismo platili da objavi naše ime već je ona to napravila samoinicijativno. Puno zvijezda je bilo kod nas jer prepoznaju kvalitetu i to je najbitnije - rekli su nam u lipnju iz restorana Posat.

Hrvatsku je u lipnju posjetio i američki glumac Michael Weatherly (51), najpoznatiji po ulozi u seriji Navy CIS. Bio je na Korčuli, a na Instagramu se hvalio kako je uživao u ukusnim otočnim delicijama.

Dvije godine prije toga, glumac je boravio u Dubrovniku. Otkrio je tada da će češće dolaziti u taj grad jer je obitelj njegove supruge Bojane Janković kupila kuću nedaleko Dubrovnika. 

Na Korčuli ovo ljeto boravi i osvajač pete titule u Wimbledonu, srpski tenisač Novak Đoković (32). Stigao je sa suprugom Jelenom (33). Na društvenim je mrežama objavio video na kojem s klapom pjeva hit Olivera Dragojevića, 'Kad mi dođeš ti'. 

Pokretanje videa...

Novak Đoković 00:47

- Čarobno veče. Pevanje sa klapom sa Korčule. Divno iskustvo. Zahvalan što delim ovako posebne trenutke sa Jelenom - napisao je na svom profilu Novak i emotivno se prisjetio glazbenog velikana. 

Ljepote Hrvatske ovo ljeto nisu zaobišle ni Davida Hasselhoffa (66), glumca koji je u seriji 'Spasilačka služba' glumio Mitcha Buchannona. Hasselhoff je u lipnju stigao u Hrvatsku i oduševljeno pozirao u plićaku, a fotografiju je kasnije objavio na Instagramu. 

- Skoknuo sam na plivanje u Hrvatsku - napisao je ispod fotografije. U sklopu rute, osim Hrvatske, posjetio je i Grčku, Crnu Goru te Albaniju. S njim je putovala i njegova 28 godina mlađa supruga, manekenka i asistentica prodaje Hayley Roberts (38). 

Ovaj mjesec na našu je obalu stigla i obitelj Stallone - Sylvester (73), njegova supruga Jennifer Flavin (50) te kćeri Sophia (22), Sistine (21) i Scarlet (17). Stigli su u Split, odakle su doletjeli iz Venecije. 

Pokretanje videa...

01:09

Luksuznim vozilima prebačeni su iz Resnika do zapadne obale, a potom su brodom krenuli na obilazak otoka.

Posjetili su Hvar, otok Drvenik Velu i Šoltu. Stalloneove kćeri svakodnevno su na društvenim mrežama objavljivale fotografije s krstarenja i hrvatske obale. 

- Hrvatska, prekrasna si - napisala je Stalloneova kći Sistine ispod fotografije na kojoj u moru pozira sa sestrom Scarlet (17). Njihova treća sestra Sophia (22) komentirala je da su prekrasne njih dvije. 

Umirovljeni košarkaš i poznati DJ Shaquille O'Neal (47) u nedjelju popodne privatnim je zrakoplovom sletio u Zadar. Najvećeg DJ-a na svijetu koji je visok 216 centimetara i ima oko 150 kilograma, u zadarskoj zračnoj luci dočekali su fanovi.

Shaq im je neumorno dijelio autograme i za nikoga mu nije bilo teško odvojiti minutu. Umjetničkom imena DJ Diesel u Hrvatsku je došao kako bi u ponedjeljak mogao nastupiti na Zrću. 

- Hrvatska je cijelu noć partijala u punoj snazi - napisao je Shaq na društvenim mrežama uz video s nastupa na Zrću. 

Pokretanje videa...

00:34

Ovih dana Splitom hodaju i američki glumci Owen Wilson (50) i Salma Hayek (52). U Hrvatsku su stigli na snimanje filma 'Bliss'. Wilson je za vikend biciklom obilazio restorane, a bio je i na svirci benda GusGus na bedemu Cornaro. Tamo su ga vidjeli kako zavodljivo pleše u ritmovima islandskog electro pop dua. U subotu je jeo u restoranu Pandora green box u samom centru Splita, iza ribarnice. Došao je s prijateljem strancem na biciklu i sjeo na terasu. Nije se htio skrivati u unutrašnjosti restorana. Jeo je rižot od kozjeg mlijeka, a hrana ga je oduševila pa je rekao da će se vratiti. U nedjelju je viđen na Firulama u šetnji s djecom s kojom se dodavao loptom, a i tamo je pozirao s obožavateljima.

Hayek su u Splitu od sunca, ali i brojnih znatiželjnika cijelo vrijeme čuvali zaštitari.

Split: Salma Hayek i Owen Wilson dolaze na snimanje filma Bliss

Podsjetimo, glumica je u svibnju već bila u Hrvatskoj. Tada je s kolegama Samuel L. Jacksonom (70) i Ryan Reynoldsom (42) snimala film 'The Hitman's Bodyguard Wife'. Posjetili su Rovinj, Rijeku, Karlovac i Zagreb.

Uživali su u hrvatskim ljepotama i kulinarskim delicijama. Tako je Jackson kupovao naš domaći med, u Zagrebu prošetao Cvjetnim trgom, jeo u našim restoranima i posjetio zagrebački Muzej suvremene umjetnosti. Hayek je na društvenim mrežama objavljivala fotografije iz Istre, gdje se gostila istarskim vinom. Sa suprugom je prošetala Brijunima, otišla na lov na tartufe i još štošta. 

Reynoldsu se tijekom snimanja nakratko pridružila i supruga, američka glumica Blake Lively (31).

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu