Obavijesti

Show

Komentari 11

Morić prije 20 godina zavodila Rickyja Martina: Pala je i pusa

Morić prije 20 godina zavodila Rickyja Martina: Pala je i pusa
6

Pjesma je nastala nakon što je Martin snimio prvi album na Engleskom jeziku, kako bi stekao slavu i na američkom tržištu. To mu se isplatilo, jer je album dospio na prvo mjesto Billboard 200 ljestvice

VIDEO

Pjesma 'Livin' La Vida Loca' Rickyja Martina (47) svakako je jedan od hitova koji je posljednjeg ljeta 20. stoljeća obilježio svijet glazbe. Gotovo je teško za povjerovati da je prošlo već 20 godina od nastanka pjesme, koja je tada bila neizostavan repertoar klubova diljem svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

U ovom popularnom spotu pojavila se jedna od tada najljepših Hrvatica, manekenka Nina Morić (43). Ricky i Nina su tijekom snimanja spota bili izrazito prisni, a u jednom trenutku su se i poljubili.

- Kad sam mu stavila jezik u usta, u čudu me pogledao i rekao: 'Ovo nije bilo planirano' - rekla je jednom prilikom Morić.

Svijet se tada zaljubio u Zagrepčanku, a ona je karijeru nastavila u Italiji.

Žene su tada ludjele za Rickyjem, no Portorikanac je 11 godina kasnije svijetu priznao da je homoseksualac. 

'Livin' La Vida Loca' nastala je nakon što je Martin snimio prvi album na Engleskom jeziku 1999., kako bi stekao slavu i na američkom tržištu. Album 'Ricky Martin' dospio je na prvo mjesto Billboard 200 ljestvice te je prodan u preko 660 tisuća primjeraka u prvom tjednu objavljivanja.

89th Academy Awards - Oscars Vanity Fair Party

Prvi i najuspješniji singl sa albuma bila je upravo pjesma 'Livin' a vida Loca' koja je zauzela prvo mjesto u mnogim zemljama širom svijeta, uključujući i Veliku Britaniju, Kanadu, Novi Zeland... Ovaj hit smatra se začetkom eksplozije latino pop muzike, što je pomoglo pjevačima poput Jennifer Lopez (50), Shakire (42) i Enriquea Iglesiasa (44) da postanu poznati na američkom tržištu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:34
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin