Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mostarska ljepotica osvojila Mount Everest: Nosila i reviju

None Foto: Instagram 5

Nakon 11 dana pješačenja bez tuša, pili smo kuha,ni snijeg, spavali na -30 svake večeri s malo kisika. Nije bilo lako, ali uspjeli smo, ispričala je Nataša Borozan na društvenim mrežama

Mostarka Nataša Borozan već godinama živi u Milanu gdje gradi karijeru modela, a nedavno se na društvenim mrežama pohvalila da je oborila Guinnessov rekord na Mont Everestu. Borozan je prošetala pistom na najvišem vrhu svijeta te tako postala prva manekenka iz Bosne i Hercegovine koja oborila takav rekord. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

- Novi rekord je oboren. Nakon 11 dana pješačenja bez tuša, pili smo kuhani snijeg, spavali na -30 svake večeri s malo kisika. Nije bilo lako, ali uspjeli smo. Izuzetno sam sretna i ponosna. Cilj ovog modnog događaja je promicanje održive mode i širenje svijesti o klimatskim promjenama. Uspješno smo osigurali mjesto u Guinnessovoj knjizi svjetskih rekorda s modnom revijom na najvećoj nadmorskoj visini na kopnu - napisala je Borozan na društvenim mrežama uz fotografije s Mont Everesta.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Modna revija s najvećom nadmorskom visinom na kopnu od 5.644 metra bila je 26. siječnja 2020. godine, što je jedan od najvećih avanturističkih pothvat u svijetu mode do sad. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Inače, Borozan je do sad nosila revije brojnih svjetskih dizajnera kao što su Michael Kors, Tory Burch, Cavalli, Philipp Plein i druge. Osim toga, Mostarka je nedavno pokrenula i svoj brend 'Borozan'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (33)
  • Znači nije osvojila Mount Everest. Nije nosila reviju na najvišem vrhu svijeta. Revija je bila na 5.644 metara. Mount Everest je visok 8848 metara. Astrid, treba te biti sram za ovakvo izmišljanje i "clickbait" naslov! Trebala si napisati "osvojila Himalaju". To bi bila istina

    30. 1. 2020,   23:49
  • Ako već gradi karijeru modela, može se popeti i na moj everest. Nije da joj je to strano jer zna se kroz šta sve tzv. modeli prolaze.

    30. 1. 2020,   23:40
  • Dobra k'o dobar dan.

    31. 1. 2020,   08:31
Message