Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Možda sam Hloverki kao sin, ali ona meni nije majka

None Foto: J. Galoić

Mislav Bago kaže da bi 'puknuo’ da radi od 9 do 5 u nekom uredu. Zato mu je ponuda Nove TV bila najbolja. Reporterskim poslom je zadovoljan

Na Novoj TV neću imati vlastitu emisiju, niti mi je to želja. Novinar sam i time sam zadovoljan. Radim posao koji najviše volim, kaže Mislav Bago. Sporazumni raskid ugovora s HRT-om zatražio je prije nešto više od mjesec dana nakon dugog razmišljanja i nezadovoljstva situacijom na HTV-u. Najteže mu je, ističe, bilo donijeti odluku da odlazi, a sve nakon toga išlo je lako i brzo. Šuškalo se da će biti savjetnik na Z1 ili Mesićev glasnogovornik, a Bago tvrdi da se za ponudu Nove TV doslovce odlučio preko noći.
- Vjerojatno bih 'puknuo’ da radim u nekom uredu i u 17 sati gasim kompjutor ili da sam neki direktorčić - kazao je Bago za Jutarnji list. Urednica Informativnog programa HTV-a Hloverka Novak Srzić pokušala ga je odgovoriti od odlaska. Izjavila je da su razgovarali poput majke i sina te da joj je Bago poput djeteta. On nju baš i ne vidi tako.
- Ona je za mene uvijek bila samo kolegica ili šefica, a njene izjave neću komentirati - rekao je Bago, čije je nezadovoljstvo počelo s Hloverkinim povratkom na HRT.

Komentari (3)
  • mislave svaka čast, samo se čudim da nisi ranije napustio onu lisicu

    9. 1. 2009,   19:39
  • Mogo si otić van ekrana, već si dosadan.

    9. 1. 2009,   21:53
  • Budaletina!

    10. 1. 2009,   09:22