Obavijesti

Show

Komentari 4

Mrle: Volim roštilj, ali nema mi do janjetine i mladog luka...

Mrle: Volim roštilj, ali nema mi do janjetine i mladog luka...
4

GLAZBENIK I KUHAR Mrle iz Leta 3 otkrio je da mu je kuhanje u malom prstu te da će osim nastupa na Bundeku 28. travnja, možda pokazati i svoje kulinarske vještine

VIDEO

Stižu nam lijepi dani, a s njima i 'Zagreb Chill&Grill festival', koji će biti na Bundeku od 27. travnja do 1. svibnja. Posjetitelji će uživati u sjajnoj glazbi, odličnoj hrani i savršenoj atmosferi...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:31

Jedan od bendova koji će zabavljati posjetitelje je i Let 3 i to u subotu 28. travnja, a Damir Martinović (57), zvani Mrle, otkrio nam je koje je najluđe jelo koje je probao s roštilja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Šokirala su me janjeća crijeva punjena mozgom, ali nisu bila loša, iako je bilo boljih jela - objasnio je Mrle. Ovo nadasve egzotično jelo probao je prije mnogo godina u Venezueli, gdje su ih dočekali Hrvati te ih vodili po najskupljim i najboljim restoranima u toj zemlji.

- Tamo imaju roštilje koji izgledaju kao krematorij, dočekali su nas golemi pladnjevi puni mesa, odnosno ‘veselog’ mesa, kako ga oni zovu - rekao je Damir.

Pojam 'veselo' meso naglašava kako su krave i svinje uzgojene na livadama, stoga je njihovo meso mahom kvalitetnije, u što se uvjerio i Mrle.

- Svaka čast roštilju, ali ja sam ipak čovjek od janjetine. Nema mi do mladog luka i finog janjca sa žara - izjavio je Mrle. Što se tiče njegovih gastronomskih sposobnosti, očigledno je kako je u tom polju iskusan, ali i u kuhinji je majstor svojih zanata.

- Ako mi ikad dosadi glazba ili to više neću moći raditi, vjerujte mi da će me bilo koji restoran u Hrvatskoj moći zaposliti kao chefa - komentirao je Damir te se pohvalio kako on, doslovno i figurativno, sve dobro kuha.

Mladen Badovinac: "Prije sam bio chill, a sad sam više grill..."
Mladen Badovinac: "Prije sam bio chill, a sad sam više grill..."

Natuknuo je Mrle i kako će možda na Bundeku, osim nastupa na 'Zagreb Chill&Grill festivalu', pokazati i svoje vrhunske kulinarske vještine na roštilju.

Sponzori Chill&Grilla su:

Podravka - glavni partner Chill&Grilla donosi vam sasvim novo iskustvo uživanja u hrani. 
Uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće
Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade. 
Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće meso za svjetske specijalitete.
Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali.
Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.
Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad.

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje