Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mrzile su Teri jer je zarađivala više od njih, bile su i zločeste

None Foto: ABC 3

NIKAD VIŠE ZAJEDNO Glumice iz ‘Očajnih kućanica’ nisu se podnosile, 
a Teri Hatcher tek sad je otkrila zašto više nikad neće zajedno surađivati

Teri Hatcher je najzločestija žena na svijetu. Tako barem tvrdi njezina kolegice sa seta Nicollette Sheridan (50), koja je glumila u prvih pet sezona TV serije “Očajne kućanice”.

Ali ni ostale zvijezde u seriji nije oduševilo njezino ponašanje. Za Teri su, dok se serija snimala, govorile da je arogantna i umišljena, a mnogobrojne nesuglasice počele su već u prvim epizodama. Kad su se 2005. fotografirale za naslovnicu časopisa Vanity Fair, Marcia Cross (51), Felicity Huffman (50) i Eva Longoria (38) prijetile su da će otići sa seta ako Teri Hatcher (48) bude smještena u sredinu fotografije. Hatcher kaže kako su cure bile ljubomorne jer je ona bila najveća zvijezda u seriji, a ujedno i najplaćenija. 

- Zarađivale su manje od mene i s tim se očito nisu znale nositi. Prema meni su bile jako zločeste - ističe Hatcher. Njezino ime nije se našlo ni na pismu zahvale filmskim radnicima koje su sastavile i potpisale sve glumice. I Teri je otkrila da je jedva čekala kraj snimanja serije koja ih je proslavila.

- Radujem se što ću na šest mjeseci otputovati u Pariz i posvetiti se tečaju kuhanja. Želim upoznati sasvim drukčije ljude od onih što se kače na holivudski glamur - rekla je Hatcher.

Komentari (24)
  • nikad ne vjerujem da je problem u ostalima, nego u onoj jednoj kojoj očito nitko ne paše. ako se ostale slažu, nije sigurno problem u njima svima nego u teri

    17. 8. 2013,   19:23
  • ne bih se nekako s time složila,Teri mi nikad nije bila ništa posebno naprema Evi i Marii,ove ostale su bile dosadne.

    18. 8. 2013,   08:21
  • a muškarci su tu zapravo bili "glavni kuhari" u zakuhavanju atmosfere,heha,pa kad se one pođu čupat,oni iz prikrajka sa podsmijehom pokušavaju" pomiriti" ih da ispadnu heroji....cccc nema danas muška.stoga,šta reći?na ovom setu se događa sranje kao i u svakom poslu na svijetu...:(:(

    17. 8. 2013,   19:03
Message