Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ms. Lauryn Hill na koncertu otvorenja Outlook festivala

None Foto: PR fotografije

U ulozi glavnog izvođača na otvorenje Outlook festivala u spektakularnom ambijentu pulskog amfiteatra stiže glazbena legenda Ms. Lauryn Hill. Koncert je 3. rujna

Outlook festival najavio je koncert otvorenja u pulskoj Areni 3. rujna 2014. na kojem će nastupiti Ms. Lauryn Hill, Submotion Orchestra, Fatima i Andrew Ashong.

U ulozi glavnog izvođača na otvorenje Outlook festivala u spektakularnom ambijentu pulskog amfiteatra stiže glazbena legenda Ms. Lauryn Hill. Ms. Lauryn Hill postala je svjetski poznata kao član grupe The Fugees, koji su nakon Micheala Jacksona najprodavaniji svjetski R&B izvođač. Uspješnu solo karijeru započela je sa izlaskom hvaljenog albuma “The Miseducation of Lauryn Hill” koji je osvojio čak pet rekordnih Grammy nagrada. Oslanjajući se na različite glazbene utjecaje i uzore, Ms. Lauryn Hill stvorila je vlastiti osebujni izričaj praćen briljantnim nastupima uživo i nevjerovatnom karizmom.

Kao predgrupe nastupiti će Submotion Orchestra, britanski sedmeročlani bend iz Leedsa, koji spajaju duboke bass zvukove sa elektroničkom, soul, jazz i dub glazbom. Uživo će nastupiti i Fatima, pjevačica snažnog i osjećajnog glasa koja izdaje za Eglo Records, kao i nova zvijezda Andrew Ashong, dobitnik nagrade  Gilles Peterson’s Worldwide Award 2013 za pjesmu godina sa skladbom “Flowers”.

Ulaznice možete kupiti putem interneta na www.pozitivanritam.hr/festivali/outlook-festival

Komentari (1)
  • dj premier i andres (slum village) isto dolaze i busta

    11. 2. 2014,   10:05