Obavijesti

Show

Komentari 74

Mukom do savršenstva: Velike tajne seksepila naših zvijezda

Mukom do savršenstva: Velike tajne seksepila naših zvijezda
5

Nikolina Ristović nikad ne naručuje desert, Renata Sopek uživa raditi trbušnjake i čučnjeve, dok N. Morić tvrdi da su za njezinu liniju zaslužni geni i dalmatinski pršut

VIDEO

Nikolina Ristović (42) ima 63 kg na visinu od 1,73 cm. Voditeljica ne jede već godinama. Dobra je kuharica i suprugu Vidoju i djeci redovito kuha, a ona živi na salatama. U restoranu naručuje biftek s rikolom što je čisti protein koji izgrađuje mišiće, no ni njega ne pojede do kraja. Desert nikad ne naručuje. Vježba u teretani svaki dan. Čak i kad ide na put ili odmor, sa sobom ponese opremu za trening i traži teretanu. U teretani sat vremena trči sprint na traci. Onda vježba s utezima pa zna podići i 90 kilograma. Prije treninga pije L-carnitin koji izgara masnoće i daje energiju za trening. Nakon treninga pije proteinske shakeove koji izgrađuju mišiće.

Renata Sopek (36) liniju održava redovitim vježbanjem. Ide na boks, pleše zumbu, trči i vježba u teretani četiri puta na tjedan.

Prehranu su joj osmislili nutricionisti, a jede uglavnom mediteransku hranu s mnogo voća i povrća, ribe, bijelog mesa i maslinova ulja. Jede pet do šest puta na dan, i to male obroke.

Manekenka Nina Morić (39) visoka je 178 cm i teška 50 kila. Savršeno tijelo duguje redovitom vježbanju. Svaki dan je u teretani. I kad posjeti Zagreb ne propušta trening. Pazi na prehranu pa ne miješa proteine i ugljikohidrate. Jede meso uz kuhano povrće, a pomfrit izbjegava. - Pršuta možeš jesti koliko hoćeš - zna reći manekenka, a taj dalmatinski specijalitet joj je najdraže jelo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pjevačica Jelena Rozga (38) visoka je 170 cm i teška 55 kila. Uvjerava kako ne pazi na prehranu niti vježba te da svoju savršenu liniju duguje genima. Kako zna reći, istroši se na koncertima koji traju po dva i pol sata. Jede sve, ali prije će pojesti kvalitetan obrok nego burek. Obožava razne juhe koje joj kuha mama.

- Jedino što ne volim jesti su tripice, pršut i janjetina, sve ostalo jedem. Ali svaki dan moram pojesti juhu. Nisam često u kuhinji i oslanjam se na maminu dalmatinsku spizu, ali volim kuhati za prijatelje. Nisam iskusna kuharica, uglavnom kuham jednostavne stvari, npr. tortilje, lazanje i špagete bolonjez te maneštru od povrća – kaže pjevačica. Osim skakanja na koncertima, bivšoj balerini rekreacija su duge šetnje s njezinim jorkširskim terijerom Ringom (4).

Njezina rivalka Severina (43) visoka je 171 cm i teška 55 kilograma. Linija joj je savršena, ali uvijek pazi da ne izgubi svoje obline po kojima je poznata. Iznimno pazi na prehranu i svakodnevno vježba. U posljednje vrijeme obožava zahtjevnu ashtanga jogu. Najdraže jelo joj je sushi koji pak ima minimalno kalorija. Dok je bila u fazi mršavljenja, živjela je na pola lešo ribe na dan. Dok je bila u rodilištu, tadašnji dečko Milan Popović (49) donosio joj je domaću hranu iz obližnjeg restorana, a to su najčešće bili meso i ćevapi. Mama Ana kuhala joj je domaću hranu. Dok je bila s Milanom, potpuno se navukla na kinesku alternativnu medicinu. Pila je samo čajeve, jela zeleno povrće i sezonsko voće. Nekoliko mjeseci živjela je samo na zobenim pahuljicama koje je jela s toplom vodom. Ponekad bi se “počastila” ribom ili piletinom. Svako jutro hodala je dva sata i jela tri puta na dan u razmacima od četiri sata. Pjevačica je velika obožavateljica dobrog vina pa u stanu uvijek ima nekoliko boca, a voli i čokoladu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura