Obavijesti

Show

Komentari 3

Musaka od foršpana - 'Suicide Squad' plus '12 žigosanih'!

Musaka od foršpana - 'Suicide Squad' plus '12 žigosanih'!
4

Ekipa iz 'New York Magazine-a' je napravila kombinaciju foršpana za 'Suicide Squad' i foršpana za za 'Dvanaest žigosanih'. Pogledajte kako izgleda takav miks.

VIDEO

'Suicide Squad' (prijevod se još čeka, pa ćemo se držati engleskog) su nešto poput 'Dvanaest žigosanih' stripovskog svijeta. Jasno, to znači da im se traileri mogu bez problema kombinirati da bi se dobila jedna zabavnija verzija.

VIDEO

Za one koji nisu upoznati s radnjom 'Dvanaest žigosanih', radi se o timu američkih vojnika, osuđenika na smrt, koji se prije invazije na Normandiju, sredinom 1944. godine, ubacuju iza neprijateljskih linija da bi izvršili komandoski napad na dvorac u kojem se nalazi mnogo njemačkih generala i drugih visokopozicioniranih oficira njemačke vojske. Svi osuđenici su nepodobni ili izopćenici, s mnogo problema u ponašanju i s kriminalnim načinom razmišljanja.

VIDEO

Ukoliko vam to zvuči poznato i vidite neke sličnosti između toga i 'Suicide Squada' (ili Task Force X, kako ih se još zove), to je zato što se 'Suicide Squad' bazira na tom konceptu. Ravnateljica zatvora koji čuva najgore kriminalce, 'unovači' upravo takve kriminalce da bi izvršili...nešto. Još nam nije otkriveno što im je cilj, ali se spekulira da je u pitanju napad na Lexa Luthora.

VIDEO

Kao što možete vidjeti u traileru, mnogo je odličnih glumaca u igri. Njihovi likovi su: Deadshot (Will Smith), Joker (Jared Leto), Captain Boomerang (Jai Courtney), Harley Quinn (Margot Robbie), Killer Croc (Adewale Akkinuoye-Agbaje), Slipknot (Adam Beach), El Diablo (Jay Hernandez), i Katana (Karen Fukuhara). Najavljena je i Enchantress (Cara Delevigne), no nju ne vidimo u traileru, što možda znači da je ona nekako povezana s misijom, a otuda dolaze i spekulacije da je u igri Lex Luthor. Još jedna zanimljiva stvar je što smo među imenima glumaca vidjeli i Afflecka, što znači da se u filmu vjerojatno pojavljuje i novi Batman iz nadolazećeg filma 'Batman vs Superman'.

Film se očekuje u kinima u ljetnoj sezoni 2016. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje