Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muškarac koji je pratio Selenu Gomez tvrdi da nije ništa kriv

None Foto: Pixsell 3

Svi problemi mlade glumice započeli su kad je, nakon što se to par mjeseci nagađalo, napokon priznala da je u vezi s tinejdžerskom zvijezdom J. Bieberom

Muškarac kojemu je već dijagnosticirana psihička bolest tvrdi kako nije kriv kad je u pitanju uhođenje pjevačice i glumice Selene  Gomez (19). 

Thomas Brodnicki (46) u četvrtak se izjasnio o svom ponašanju na sudu. Ako Brodnicki bude osuđen, prijete mu tri godine zatvora. Detektiv koji radi na tom slučaju tvrdi da Brodnicki nikako nije bezopasan te da je zbilja u stanju oduzeti život Seleni. Pričao je s njim samo nekoliko dana nakon što je svojoj psihijatrici rekao da će ubiti Selenu. 

Svi problemi mlade glumice započeli su kad je, nakon što se to par mjeseci nagađalo, napokon priznala da je u vezi s Justinom Bieberom (17). Tad su uslijedile brojne prijetnje Justinovih obožavateljica, a među njima se našao i Brodnicki. 

Suđenje Brodnickom se nastavlja. Optužen je da je uhodio tinejdžersku zvijezdu u razdoblju između srpnja i rujna. 

Komentari (3)
  • I onda kazu da nase "zvijezde" kopiraju hollywoodske, a ova kopira Rozgu

    5. 11. 2011,   18:36
  • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

    4. 11. 2011,   20:06
  • pupi1234 Ne kopira Sell Rozgu... Rozga kopira Hollywood -.- ROZGA kopira Bellu Throne.... Svugde po internetu mos to nać

    18. 12. 2011,   13:12