Obavijesti

Show

Komentari 2

Muškarci rat s godinama vode kod plastičnih kirurga

Muškarci rat s godinama vode kod plastičnih kirurga
7

Izgledao sam kao umoran starac, a postao sam čovjek s licem iz časopisa, komentirao je pjevač Massimo Savić (43) nakon stimulacije mišića lica

VIDEO

Zbog snimanja sapunice “Ponos Ratkajevih” kod estetskog se kirurga “pomladio” glumac Božidar Alić (52).
- Ne možeš glumiti plemića, a biti izgužvan u licu i debeo - objašnjava Alić. On se blefaroplastikom riješio podočnjaka i viška kože s vjeđa. Čim završi snimanje, otići će, kaže, i na face-lifting. Donedavno prosijed, voditelj “Latinice” prošli je tjedan emisiju vodio u pomlađenom izdanju.
- Nisam farbao kosu. Stavio sam smeđi preljev. Od dijete sam odustao, ali se trudim jesti zdravo - rekao je Denis Latin (41).
- Zbog takvih kapaka i podočnjaka uvijek sam izgledao podbuhlo i godinama sam razmišljao o blefaroplastici, no liječnik mi je savjetovao da ju je najbolje napraviti nakon pedesete - kaže zagrebački glumac. I Tonči Huljić (46) prije nekoliko godina odlučio se na uklanjanje podočnjaka. Identični zahvat savjetovao i svom kolegi Jasminu Stavrosu (52).
- Čuo sam da je Tonči uklonio podočnjake iako mi to nije potvrdio. Sreli smo se na Staru godinu kad mi je iz čista mira savjetovao 'da riješim podočnjake i da se malo zategnem jer izgledam umorno’ - rekao je Jasmin Stavros.
On se prije dvije godine odlučio na peglanje bora botoksom. Sportski komenator Božo Sušec (61) također je uklonio podočnjake, a glumac Rene Bitorajac (34) kod estetskoga kirurga otišao je na operaciju devijacije septuma. Kirurg mu je usput malo korigirao i vršak nosa. Prvi hrvatski estradnjak koji je bojio kosu bio je pokojni Ivo Robić. Njegov kolega Duško Lokin godinama ćelavost prikriva tupeom. Svoju mladolikost Massimo Savić (43) duguje teen-liftingu, strujnoj stimulaciji mišića lica.
- To je čudo. Od osobe koja je izgledala kao umoran i obješen starac, s brazdama na čelu i obrazima, postao sam čovjek s licem iz časopisa - rekao je Massimo.

ŽELI BITI MLAD ZA CATHERINE ZETA-JONES
Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi (71) kod estetskog je kirurga otišao na face-lifting. Godinama boji kosu. Otkako je oćelavio, od vizažista traži da mu prije nastupa crnom olovkom nacrtaju kosu. Smeđi je preljev na kosu nedavno stavio i glumac Brad Pitt (44). Prirodno plave kose, Pitt se prije nekoliko mjeseci obojio u crno, a sad se vratio prirodnijoj nijansi. Otkako je oženio 25 godina mlađu Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas (63) pomlađivao se face-liftingom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao