Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mutanti i Avengersi neće moći uskoro dijeliti isto kino platno

None Foto: Adria.ign.com

Iako već godinama postoje dva filmska svemira sa superherojima, onaj s mutiranim X-Menima i onaj s Osvetnicima, čini se da se na filmu oni neće uskoro naći na istom mjestu

Ako ste se nadali da ćete u bližoj budućnosti vidjeti X-Men film u produkciji Marvela, odnosno X-Men film koji bi bio dio Marvelovog filmskog univerzuma - nadajte se i dalje, ali to se vjerojatno neće dogoditi.

Čelni čovjek Marvelovog filmskog studija, Kevin Feige je izjavio da iako su Marvel i Sony uspjeli postići dogovor oko uključivanja Spider-Mana u svoj filmski univerzum, slični dogovori s FOX-om su trenutačno jednostavno nemogući.

- Definitivno imamo dovoljno filmova s kojima se možemo baviti još nekoliko života - izjavio je Feige, nedvosmisleno sugerirajući kako pribavljanje prava od FOX-a trenutačno nije nikakav prioritet za Marvel.

Dakle, nemojte očekivati da će se X-Men ili Fantastična Četvorka u bližoj budućnosti sastati s Avengersima, no zato se barem možete veseliti nadolazećem filmskom rebootu Spider-Mana, nazvanom 'Spider-Man: Homecoming'. A X-Mene, ili barem njihovog najeksponiranijeg člana Wolverinea, moći ćete pogledati u filmu 'Logan', kojim se završava trilogija o tom zvjerskom superjunaku.

Izvor: IGN Adria

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!