Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muž je Sereni ostavio dirljive poruke na panoima kraj ceste

None Foto: Privatni album 15

Olympia i ja smo joj htjeli poželjeti dobrodošlicu pri povratku u tenis. Ja sam ih sam dizajnirao uz malo pomoći djeteta, pohvalio se suprug tenisačice Alexis Ohanian

Najbolja mama svih vremena, piše na jednom od četiri velika reklamna panoa koje je poduzetnik Alexis Ohanian (34) naručio za svoju suprugu, tenisačicu Serenu Williams (36). Panoi se nalaze pokraj ceste u Palm Springsu u Kaliforniji. Suosnivač društvene mreže Reddit sam se pohvalio fotografijom romantične geste na društvenoj mreži. 

DRAMATIČNA ISPOVIJEST Serena Williams: Bojala sam se za život kćeri i sebe na porodu

- Kćer Olympia i ja smo htjeli Sereni poželjeti dobrodošlicu pri povratku u tenis. Ja sam ih sam dizajnirao uz malo pomoći svog djeteta - rekao je poduzetnik koji sa Serenom ima petomjesečnu bebu Alexis Olympiju

Na prvom panou se nalazi fotografija njihove kćeri i piše 'najbolja', na sljedećem piše 'mama' pokraj slike Williams s djetetom u nosiljci na teniskom terenu, dok je na trećem panou Alexis uz riječi 'svih vremena'.

Tennis - Australian Open - Melbourne Park, Melbourne, Australia ŽELI SAMO POBJEDE Serena neće igrati Melbourne: Ma, ne igram ako neću osvojiti
 

Dad duty while Mom worked this weekend.

A post shared by Alexis Ohanian Sr.🗽 (@alexisohanian) on

Na posljednjem plakatu tenisačica drži dijete, stavljeno je njezino ime i skraćenica riječi 'najbolja mama svih vremena' te Alexis Junior plus Serena. Ohanian je postavio panoe tako da Williams pokraj njih prođe kada će ići na Indian Wells, svoj prvi teniski turnir nakon poroda koji počinje 8. ožujka. Njegov potez je jako dirnuo tenisačicu koja je komentirala njegovu objavu na društvenoj mreži.

Foto: schreenshot 433 Instagram

- Doslovno plačem. Ovo je tako slatko. Volim te - napisala je Serena, a s njom su se složili i njezini brojni fanovi. Istaknuli su da je to najbolja romantična gesta ikad i kako im je cilj naći nekoga tko će ih tako voljeti. Neki muškarci su se požalili da im je sada postavio 'ljestvicu previsoko'. Williams i Ohanian su u rujnu prošle godine dobili kćer Alexis Olympiju, a u studenom su se vjenčali u Centru za suvremenu umjetnost u New Orleansu.

 

Official. 📸 @melbarlowandco @allanzepedaphotography

A post shared by Alexis Ohanian Sr.🗽 (@alexisohanian) on

Na svadbu su potrošili oko šest milijuna kuna. Tema vjenčanja je bila 'Ljepotica i zvijer', a na svadbi su bili mnogi poznati poput glumice Eve Longorije, britanske novinarke Anne Wintour i reality zvijezde Kim Kardashian. 

Komentari (26)
  • Kako god mislili, meni je ovo slatko.

    28. 2. 2018,   19:02
  • Pogledam nju i Šarapovu i još mi uvijek nije jasno kako su Šarapovu optužili za doping a nju ne...

    28. 2. 2018,   18:59
  • Ljudi kad će te shvatiti da ste ono što mislite, tj. što odašiljete u svijet. Vi ste jadnici kao i vaši komentari....šaka bijede!

    28. 2. 2018,   23:19