Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muž Karleuše: Bit ćemo još jači Majka Vranješa: Pa nije on ubio

None Foto: Privatni album/instagram 15

Nije mi ugodno. Uopće ne želim komentirati je li točno ili nije. Jel' moj sin nekoga ubio? Da vam kažem, ako je to istina, ta žena ako je najpopularnija trebala je voditi računa o tome, rekla je majka Vranješ

Srpski mediji u ponedjeljak su objavili eksplicitne fotografije na kojima je, kako tvrde, Jelena Karleuša (40) te time pokrenuli priču da pjevačica vara supruga nogometaša Duška Tošića (33) i to s reprezentativcem Bosne i Hercegovine, Ognjenom Vranješom (29). Dok se Jelena pokušava izvući iz nezgodne situacije u kojoj se našla s nogometašima, iz Kine se javio njezin suprug Duško. 

- Što da kažem. Bit ćemo još jači, a govna neka kenjaju - izjavio je Tošić za Kurir

Foto: Privatni albumI

Jelena je na putu za Kinu, gdje će se pridružiti suprugu koji od prošle godine nastupa za kineskog prvoligaša Guangzhou R&F. S njom su i dvije maloljetne kćeri Nika i Atina s kojima je objavila fotografiju iz zrakoplova. 

Foto: Instagram

O cijeloj aferi oglasio se i Vranješ, koji u priopćenju tvrdi da su on i njegova obitelj izloženi torturi, optužbama i prijetnjama od strane Karleuše i Tošića, koji su spremni na sve. 

Foto: Privatni albumI

- Imam saznanja kako iza ovoga ne stoji jedan čovjek, već čitava organizacija. Neke od fotografija su ukradene s mog telefona, dorađene i plasirane tako da nude meni i mojoj obitelji - tvrdi pjevačica, koje ne odustaje od svoje strane priče. 

BIJESNA JELENA KARLEUŠA Uzvraća udarac: Objavila fotku na kojoj je navodno goli Vranješ

Na sve se nadovezala i Vranješova majka. 

- Nije mi ugodno. Uopće ne želim komentirati je li točno ili nije. Pa jel' moj sin nekoga ubio? Da vam kažem, ako je to istina, ta žena ako je najpopularnija trebala je voditi računa o tome. Trebam li ja voditi računa o nečijim postupcima, ne razumijem? I moj susjed preko puta mene isto to radi. Je li to princ Charles, Jelena ili netko drugi, kao da me briga - rekla je za srpski Blic majka Vranješ.

Foto: Privatni album/instagram

'NEOPISIVO PODSJEĆA NA POKOJNU PRINCEZU': Meghan još jednom izazvala divljenje čitave javnosti

Komentari (70)
  • Ljudi, prvi i zadnji put sam ovo otvorio, samo da vas zamolim, da trajno prestati klikati na ovakve naslove! Nemojte se dati ponižavati, ne dopustite da vas natrpavaju ovakvim neprobavljivim sadržajima! Ako se doista radi o tome da broj klikanja navlači ovakve gluposti na vaše ekrane, možda je spas baš u tome - bojkotirajte, ne dopustite da vas potcjenjuju oni koji sami ne vrijede više od "ovoga", i zato ga vama uvaljuju! NE OTVARATI!

    15. 1. 2019,   14:34
  • Muz joj je komad i pol...bas lijep...a ovaj.......

    15. 1. 2019,   15:14
  • Sve su cajke iste Seve im je druga

    15. 1. 2019,   14:30