Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muž našao mladu bogatašicu: Ribica je sada sama u akvariju

None Foto: privatni album 7

NEK' MU JE SA SREĆOM Tugu zbog raspada braka bivša BB-ovka ‘liječi’ izlascima, ima novi posao i sjajnog šefa, a kupila si je i auto

Definitivno se rastajem, otkrila nam je Lidija Marić, poznatija kao Ribica (45). Nekadašnja sudionica 'Big Brothera' kaže da će nakon rastave okrenuti novi list u svome životu.

- Muž je našao bogatu curu. Rastavljena je i majka troje djece - priča nam Ribica. 

Foto: privatni album

Suprug Marko Marić (42), priznaje, nije joj oprostio što je bez njegova znanja ušla u reality. Kad se vratio iz Njemačke i ugledao suprugu na televiziji, ispričao nam je prije godinu dana, umalo ga je strefilo. Ribica nam kaže da mu ništa ne zamjera.

- Nek’ mu je sa srećom. Ja imam svoju djecu i o njima se brinem - kaže Lidija i dodaje da s kćerima često izlazi.

- Upoznala sam mnogo novih ljudi. Svi se žele družiti sa mnom - prepričava nam Lidija. Iako ne traži novoga dečka, dodaje da se nije razočarala u muškarce.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

- Razočarana sam samo u muža. Pokušavala sam, nije išlo, pa sam odustala i nastavila živjeti po svojim mogućnostima - objašnjava Ribica. No rastava nije jedina novost u njezinu životu. Dobila je novi posao. Radi u restoranu u Repušnici. Zadovoljna je, kaže, poslom, šefom i kolegicom Vidom, a nije joj problem ni što do posla svaki dan putuje 70 kilometara.

- Pa opet sam otišla u minus i kupila novi auto. Onaj me stalno nešto zezao. Šef mi je sad odličan i sve plaća pa nemam problema - dodaje Lidija, koja vozi Renault Twingo iz 2001. I baš kad smo pomislili da u Lidijinu životu više nema novosti, otkrila nam je još jednu.

- Sredila sam si nokte. Odlučila sam si posvetiti malo više vremena - hvali nam se Ribica. Sudjelovanje u realityju, tvrdi, donijelo joj je veliku popularnost. Spremna je opet se prijaviti u neki show.

- Samo čekam da mi se otvori prilika i eto me opet na TV-u - najavljuje Ribica.

Komentari (65)
  • eto i ja porezao nokte.. oče netko doći snimati..?? a imam i auto iz 2011 god..

    18. 2. 2019,   21:29
  • Ala izjave "sredila sam nokte". Pa valjda je to normalno u 21 stoljeću.

    18. 2. 2019,   20:23
  • Cura????

    18. 2. 2019,   20:08