Obavijesti

Show

Komentari 65

Muž našao mladu bogatašicu: Ribica je sada sama u akvariju

Muž našao mladu bogatašicu: Ribica je sada sama u akvariju
7

NEK' MU JE SA SREĆOM Tugu zbog raspada braka bivša BB-ovka ‘liječi’ izlascima, ima novi posao i sjajnog šefa, a kupila si je i auto

VIDEO

Definitivno se rastajem, otkrila nam je Lidija Marić, poznatija kao Ribica (45). Nekadašnja sudionica 'Big Brothera' kaže da će nakon rastave okrenuti novi list u svome životu.

- Muž je našao bogatu curu. Rastavljena je i majka troje djece - priča nam Ribica. 

Suprug Marko Marić (42), priznaje, nije joj oprostio što je bez njegova znanja ušla u reality. Kad se vratio iz Njemačke i ugledao suprugu na televiziji, ispričao nam je prije godinu dana, umalo ga je strefilo. Ribica nam kaže da mu ništa ne zamjera.

- Nek’ mu je sa srećom. Ja imam svoju djecu i o njima se brinem - kaže Lidija i dodaje da s kćerima često izlazi.

- Upoznala sam mnogo novih ljudi. Svi se žele družiti sa mnom - prepričava nam Lidija. Iako ne traži novoga dečka, dodaje da se nije razočarala u muškarce.

- Razočarana sam samo u muža. Pokušavala sam, nije išlo, pa sam odustala i nastavila živjeti po svojim mogućnostima - objašnjava Ribica. No rastava nije jedina novost u njezinu životu. Dobila je novi posao. Radi u restoranu u Repušnici. Zadovoljna je, kaže, poslom, šefom i kolegicom Vidom, a nije joj problem ni što do posla svaki dan putuje 70 kilometara.

- Pa opet sam otišla u minus i kupila novi auto. Onaj me stalno nešto zezao. Šef mi je sad odličan i sve plaća pa nemam problema - dodaje Lidija, koja vozi Renault Twingo iz 2001. I baš kad smo pomislili da u Lidijinu životu više nema novosti, otkrila nam je još jednu.

- Sredila sam si nokte. Odlučila sam si posvetiti malo više vremena - hvali nam se Ribica. Sudjelovanje u realityju, tvrdi, donijelo joj je veliku popularnost. Spremna je opet se prijaviti u neki show.

- Samo čekam da mi se otvori prilika i eto me opet na TV-u - najavljuje Ribica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin